ΤΟΠΙΚΑ

Θάνος Τζήμερος : Είμαι συμπέθερος με τον Τσε Γκεβάρα

θάνος-τζήμερος-είμαι-συμπέθερος-με-το-639966

Για την άγνωστη συγγενική του σχέση με τον Τσε Γκεβάρα μίλησε στο Όλα Ξεκόλλα ο Θάνος Τζήμερος αποκαλύπτοντας ότι είναι… συμπέθερος με τον Κουβανό επαναστάτη.

«Πριν από χρόνια μια ξαδέρφη μου που έκανε τηλεοπτικές παραγωγές και ήταν περιπετειώδης άνθρωπος βρέθηκε στην Κούβα και παντρεύτηκε τον τέταρτο γιο του Τσε Γκεβάρα. Ζουν έκτοτε στην Κούβα και έχουν δύο κορίτσια, το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι 14 ετών» είπε ο κ. Τζήμερος.

Μιλώντας, δε, για τον Τσε Γκεβάρα σε σχέση με τον Φιντέλ Κάστρο σχολίασε ότι «πρόφτασε να φύγει χωρίς να φορτωθεί με δικτατορία όπως ο Κάστρο».

«Επαναστάτης είσαι τον πρώτο χρόνο άντε και το δεύτερο, μετά γίνεσαι δικτάτορας» συμπλήρωσε με νόημα.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι επισκέφθηκε την Κούβα για να δει τον τελευταίο σοσιαλιστικό παράδεισο. «Ζει στη δεκαετία του ’50 και έρχονται με τις φωτογραφίες των γυναικών τους και στις προσφέρουν για 5 δολάρια» περιέγραψε τι έζησε στην Αβάνα προσθέτοντας ότι «το όνειρο των νέων ήταν να γίνουν αχθοφόροι στην Κούβα γιατί μόνο έτσι μπορούσες να έχεις παραπάνω χρήματα».

«Την ιστορία της Κούβας πολύ φοβάμαι ότι θα τη συζητάμε και στην Ελλάδα. Πώς, δηλαδή, ένα κράτος πλούσιο επιλέγει να ζήσει στη μιζέρια με την εξαίρεση της κομματικής νομεκλατούρας» σχολίασε ο επικεφαλής της Δημιουργίας Ξανά.

Η στιγμή της αποκάλυψης:

Ο Θάνος Τζήμερος αναφέρθηκε και στο σε βάρος του επεισόδιο από μέλη του ΠΑΜΕ κατά τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής όταν κατέβασε μια αφίσα.

«Κατ’ αρχήν εγώ είμαι εναντίον της ρύπανσης του δημοσιου χώρου γι αυτό κατέβασα τις αφίσες. Αυτό το κάνω πάντα, όχι μόνο στις πολιτικές αλλά και στις εμπορικές αφίσες» εξήγησε ο κ. Τζήμερος.

Περιγράφοντας τι συνέβη είπε ότι «αισθάνθηκα στο λαιμό μου ένα χέρι να με πνίγει. Ο Μανουσογιαννάκης που έρχεται πάντα με το στυλιάρι στο χέρι με είπε φασίστα γιατί κατά την αντίληψή του φασισμός είναι να λερώνεις το δημόσιο χώρο. Εγώ δεν έκανα τίποτα γιατί θεωρώ αναξιοπρεπές να ασχολούμαι με αυτούς τους ανθρώπους. Μετά πήγα στον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου που προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο οποίος μου είπε ότι “τον προκάλεσες επειδή κατέβασες τις αφίσες”».

«Δεν είναι σημερινό φρούτο η θεσμοποιημένη ανομία της αριστεράς και δη του ΚΚΕ» σχολίασε επίσης.

Δήλωσε, τέλος, ότι η Δημιουργία Ξανά στήριξε την εκλογή Κυριάκου και Άδωνι «αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη στρογγυλεμένη γλώσσα της ΝΔ» προσθέτοντας ότι «είναι καλύτερο για τη χώρα ότι εξελέγη ο Κυριάκος αντί του Μεϊμαράκη που εκπροσωπούσε τη λαϊκή δεξιά».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου