ΤΟΠΙΚΑ

Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 6 Νοεμβρίου

ανοιχτά-τα-καταστήματα-την-κυριακή-6-νο-673364

Το χειμερινό ωράριο λειτουργίας της εμπορικής αγοράς

Ανοιχτή θα είναι η εμπορική αγορά Βόλου και Νέας Ιωνίας την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και Νέας Ιωνίας προτείνει ωράριο λειτουργίας καταστημάτων από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 4 το απόγευμα.

Η λειτουργία των καταστημάτων γίνεται σύμφωνα με το Νόμο 2224/94 παρ. 1 άρθρο 23, σύμφωνα με τον οποίο καταστήματα κάθε είδους και σε όλες τις περιοχές της χώρας μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά στις 6 Νοεμβρίου, που είναι η πρώτη Κυριακή των ενδιάμεσων εκπτώσεων.

Στο μεταξύ, ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και Νέας Ιωνίας ανακοίνωσε και το ωράριο λειτουργίας της αγοράς, το οποίο θα ισχύει από 1η Νοεμβρίου στα καταστήματα του Βόλου και της Νέας Ιωνίας και ήδη διανέμεται δωρεάν στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου.

Αναλυτικά τα καταστήματα θα λειτουργούν τη Δευτέρα, την Τετάρτη και το Σάββατο από τις 8:30 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι και την Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή αντίστοιχα από τις 8:30 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Την Κυριακή θα είναι κλειστά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου