ΤΟΠΙΚΑ

Πίστα πατινάζ …δρόμοι του Βόλου από λάδια οχήματος

πίστα-πατινάζ-δρόμοι-του-βόλου-από-λ-678049

Ανδρες της Τροχαίας έριξαν πριονίδΙ, για να αποκατασταθεί η κυκλοφοριακή ροή

Σε… πίστα για πατινάζ μετατράπηκαν Ιωλκού, Γ. Δήμου και Κύπρου προχθες στο Βόλο. Αιτία μεγάλη ποσότητα λαδιών μεγάλου λεωφορείου που χύθηκαν στο οδόστρωμα, με συνέπεια να καταστεί επικίνδυνη η οδήγηση. Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 10 χθες το πρωί όταν το μεγάλο όχημα άρχισε να βρέχει…το δρόμο με λάδια αυτοκινήτου. Ο οδηγός αρχικά δεν αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει και συνέχισε την πορεία του. Η ζημιά όμως που υπέστη το δοχείο λαδιού (κάρτερ) του μεγάλου οχήματος φαίνεται ότι ήταν μεγάλη και το ράντισμα του δρόμου συνεχίστηκε για κάμποσα ακόμη λεπτά.

Προς στιγμή δημιουργήθηκε κυκλοφοριακή αναστάτωση αφού οδηγοί ΙΧ και δικύκλων προσπαθούσαν με ζιγκ ζαγκ να αποφύγουν την «παγίδα» καθώς σε συνδυασμό με τη βροχή που έπεφτε εκείνη την ώρα, το οδόστρωμα είχε γίνει ολισθηρό με αποτέλεσμα αυτοκίνητα, δίκυκλα αλλά και πεζοί να πατινάρουν κυριολεκτικά στο δρόμο.

Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν ατυχήματα ενώ άμεση ήταν η παρέμβαση της Τροχαίας που μόλις ειδοποιήθηκε αντιμετώπισε το πρόβλημα ρίχνοντας πριονίδι στο δρόμο για να αποφευχθούν τα χειρότερα και να αποκατασταθεί η κυκλοφοριακή ροή ΙΧ και δικύκλων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου