ΤΟΠΙΚΑ

Κ. Θεοδώρου: Νέα σελίδα ανοίγει για το Ορφανοτροφείο Βόλου

κ-θεοδώρου-νέα-σελίδα-ανοίγει-για-το-ο-683008

Σε δήλωση του, μετά την ανακοίνωση του Αγγελου Αγραφιώτη ότι παραιτείται από τη Διοίκηση του Ορφανοτροφείου Βόλου, ο προέδρος του Δ.Σ. του Ορφανοτροφείου Βόλου, που ορίστηκε πρόσφατα, Κ. Κώστας Θεοδώρου αναφέρει: «Μετά την επιβληθείσα, από την ίδια την πραγματικότητα, υποβολή παραίτησης του κ. Άγγελου Αγραφιώτη, από τη θέση του προέδρου του Ορφανοτροφείου Βόλου, μια νέα σελίδα ανοίγει για τη λειτουργία του πολύπαθου Ιδρύματος.

Το είχα τονίσει από την πρώτη ημέρα, που τα μέλη του νέου Δ.Σ., με είχαν τιμήσει με την ψήφο τους για να ηγηθώ της προσπάθειας αυτής, το επαναλαμβάνω και σήμερα, ότι στην προσπάθεια αυτή για να αποκατασταθεί η ηρεμία του Ιδρύματος και να λειτουργήσει απρόσκοπτα, χωρίς προβλήματα, για το καλό αποκλειστικά και μόνο των ίδιων των παιδιών, δεν περισσεύει κανείς.

Αντίθετα επιβάλλεται η συναίνεση και η συσπείρωση του συνόλου της κοινωνίας, όχι μόνο γύρω από το Ορφανοτροφείο, αλλά και από όλα τα κοινωφελή Ιδρύματα, σε μια εξαιρετικά δεινή κατάσταση που βιώνουμε ως χώρα.

Εμείς θα βαδίσουμε στο δύσκολο μονοπάτι, που εθελοντικά πήραμε, συναινετικά και με ενωτική διάθεση και απευθύνουμε προσκλητήριο προς όποιον αγαπά πραγματικά τον εθελοντισμό και την προσφορά να συμπαραταχθεί μαζί μας. Είναι αυτονόητο ότι το προσκλητήριο αυτό αφορά και τον παραιτηθέντα πρόεδρο, κ. Αγραφιώτη, η αγάπη και το ενδιαφέρον του οποίου για το Ίδρυμα, θέλουμε να πιστεύουμε, ότι χαρακτηρίζονται από ανιδιοτέλεια και δεν εκδηλώνονται μόνο από τη θέση του προέδρου”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου