ΤΟΠΙΚΑ

Εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο Οικονομικό Επιμελητήριο Θεσσαλίας

εκλογές-για-την-ανάδειξη-αντιπροσώπω-684799

Εκλογές για την ανάδειξη των μελών της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων και των μελών των Τοπικών Διοικήσεων των Περιφερειακών Τμημάτων του προκήρυξε για την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, στο διάστημα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Δικαίωμα ψήφου και υποβολής αίτησης υποψηφιότητας για τις εκλογές τη Συνέλευσης έχουν τα μέλη του ΟΕΕ που θα εκπληρώσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένης της ετήσιας συνδρομής του έτους 2015, καθώς και όσοι εγγραφούν στο Ο.Ε.Ε, μέχρι το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016.

Δικαίωμα ψήφου και υποβολής αίτησης υποψηφιότητας για τις εκλογές των μελών των Τοπικών Διοικήσεων, έχουν τα μέλη του ΟΕΕ που θα εκπληρώσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένης της ετήσιας συνδρομής του έτους 2015 μέχρι το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, καθώς και όσοι εγγραφούν στο Ο.Ε.Ε. μέχρι τη Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016.

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας θα υποβληθούν στην Κεντρική Διοίκηση του Ο.Ε.Ε. μέχρι το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 20.00 και πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από απόδειξη πληρωμής ή κατάθεσης του ατομικού παραβόλου υποψηφιότητας, το οποίο ορίζεται σε 2 €.

Τα μέλη του Ο.Ε.Ε. που έχουν δηλώσει ότι διαμένουν μόνιμα ή προσωρινά στο εξωτερικό ή κατοικούν στα νησιά των Σποράδων, εν προκειμένω, θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, είτε με αλληλογραφία, είτε αυτοπροσώπως σε Ειδικό Εκλογικό Τμήμα στην Αθήνα ή σε εκλογικό τμήμα της Περιφέρειας, όπου ανήκει διοικητικά το νησί τους.

Ο ακριβής αριθμός των εκλογικών τμημάτων κάθε Περιφέρειας, τα μέλη που θα πρέπει να ψηφίσουν σε καθένα από αυτά, ο χώρος όπου θα λειτουργήσουν τα εκλογικά τμήματα, καθώς και κάθε άλλη λεπτομέρεια, θα γνωστοποιηθούν με ειδική ανακοίνωση της Κεντρικής Διοίκησης του ΟΕΕ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου