ΤΟΠΙΚΑ

Φύλλο και φτερό τα στοιχεία υγειονομικών καταστημάτων

φύλλο-και-φτερό-τα-στοιχεία-υγειονομι-685380

Εξόρμηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας

Στο επίκεντρο ελέγχων καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην προχθεσινή εξόρμηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Εκατόν εξήντα καταστήματα ελέγχθηκαν για τη νομιμότητα της λειτουργίας τους και βεβαιώθηκαν 63 παραβάσεις, οι εννέα για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος, οι δύο για τροποποίηση όρων λειτουργίας καταστήματος, οι δεκαοχτώ για στέρηση άδειας μουσικών οργάνων, η μία για ηχορύπανση, οι δέκα για στέρηση πιστοποιητικού υγείας, ο ένας για στέρηση κατάστασης προσωπικού και 22 λοιπές παραβάσεις.

Στην επιχείρηση ελέγχθηκαν 1.014 άτομα, 559 οχήματα και 160 καταστήματα και βεβαιώθηκαν 63 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και 150 τροχονομικές παραβάσεις.

Αστυνομικοί από Μαγνησία, Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα έλεγχαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας και ύποπτα άτομα για τη δίωξη διαφόρων μορφών παραβατικότητας.

Η επιχείρηση «σκούπα» οδήγησε σε 22 συλλήψεις και 47 προσαγωγές.

Από τους συλληφθέντες οι εννέα κατηγορήθηκαν για στέρηση άδειας ικανότητας λειτουργίας υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο ένας για στέρηση πιστοποιητικού υγείας, ο ένας για κατοχή ναρκωτικών, οι τέσσερις για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, ο ένας για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση και οι έξι για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου