ΤΟΠΙΚΑ

Αστατος ο καιρός στη Μαγνησία το τριήμερο

αστατος-ο-καιρός-στη-μαγνησία-το-τριήμ-851206

Βροχερός θα είναι ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι. Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο των εκδρομέων.

Ειδικότερα το Σάββατο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του μετεωρολόγου κ. Φάνη Τακούδη, στο Νομό Μαγνησίας αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Θα υπάρχουν όμως και διαστήματα βελτιωμένα προς το τέλος της ημέρας. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως και 24 βαθμούς, ενώ στο Βόλο από 14-24 βαθμούς.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά σχεδόν αίθριος. Μετά το μεσημέρι θα συννεφιάσει και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως και 24 βαθμούς Κελσίου και στο Βόλο από 15 έως 24.
Τη Δευτέρα αναμένονται παροδικές συννεφιές και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Θα υπάρχουν όμως και διαστήματα βελτιωμένα. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως και 24 βαθμούς Κελσίου και στον Βόλο από 14 έως και 24.
Σειρά μέτρων στις μεγάλες οδικές αρτηρίες θα λάβει η Τροχαία για τη διευκόλυνση της εξόδου των εκδρομέων του τριημέρου.
Η απαγόρευση της κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων σε τμήματα των εθνικών οδών θα ισχύει από την Παρασκευή 21 Μαΐου 16:00-22:00 στο ρεύμα εξόδου και τη Δευτέρα 24 Μαΐου 16:00-23:00 στο ρεύμα εισόδου. Την Κυριακή δεν θα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα της Τροχαίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου