ΤΟΠΙΚΑ

Απόβαση Harley Davidson στο Βόλο

απόβαση-harley-davidson-στο-βόλο-851206

Συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα πάνω τους 19 Χαρλεάδες από την Κύπρο έκαναν χθες νωρίς το απόγευμα την εμφάνισή τους στην παραλία του Βόλου. Σήμερα αναχωρούν για την Πάτρα, όπου και θα μετέχουν στο πανευρωπαϊκό φεστιβάλ του Super Rally.

Από τον Πειραιά ξεκίνησαν οι 19 Κύπριοι και χθες το απόγευμα έφτασαν στο Βόλο, όπου και έκαναν βόλτα στην παραλία. Μάλιστα πέρασαν και μέσα από τα μικρά δρομάκια στα τσιπουράδικα, όπου ο κόσμος τούς φώναζε «μπράβο» και πόσο ωραίες ήταν οι μηχανές τους.

Οι Κύπριοι Χαρλεάδες φεύγουν σήμερα από το Βόλο με προορισμό την Πάτρα, όπου και θα μετέχουν στο super rally που θα διαρκέσει για τέσσερις μέρες. Στην συνέχεια θα κάνουν μια μικρή περιοδεία στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και 27 Μαΐου θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής…

«Τέλος του μήνα όπως τα έχουμε υπολογίσει θα είμαστε πίσω», σημειώνει ο Ηλίας Αλεξάνδρου, πρόεδρος των Ιδιοκτητών Χάρλεϊ στην Κύπρο. Αξίζει εδώ να αναφερθεί πως για την μεταφορά των Χαρλεάδων στην Ελλάδα υπήρξε διαμάχη στην Κύπρο μεταξύ του Συνδέσμου και του Υπουργείου Συγκοινωνιών της Κύπρου, καθώς ο Σύνδεσμος είχε ζητήσει να ναυλωθεί από την Κυπριακή Κυβέρνηση πλοίο τύπου Roll on – Roll off (φορτηγά με περιορισμένες θέσεις για επιβάτες, τα οποία κάνουν στάσεις σε διάφορα λιμάνια), ούτως ώστε να μειωθεί το κόστος μεταφοράς των μοτοσυκλετών, αφού σε διαφορετική περίπτωση το κόστος μεταφοράς για τους ιδιοκτήτες των Χάρλεΐ ανέρχεται μέχρι και 800 ευρώ! μόνο για το πλοίο.
Τελικά μετά την απογοητευτική απάντηση που έλαβαν από το υπουργείο Συγκοινωνιών οι μηχανόβιοι του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Harley Davidson δεν πτοήθηκαν και κανόνισαν μεταφορά των μοτοσικλετών τους με φορτηγό πλοίο ιδιωτικής εταιρεας στην τιμή των 625 ευρώ ανά μοτοσικλέτα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου