ΤΟΠΙΚΑ

Να σταματήσει την καλύτερη επίθεση

να-σταματήσει-την-καλύτερη-επίθεση-851206

Πρώτος στόχος της Νίκης στο σημερινό πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, είναι η άμυνά της να σταματήσει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Μόνο σε τέσσερα ματς φέτος δεν έχει σκοράρει η σημερινή αντίπαλος των κυανολεύκων και ένα από αυτά ήταν και του πρώτου γύρου στο Πανθεσσαλικό, που έληξε χωρίς τέρματα.
Σήμερα στις 4 μ.μ. θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών για την 29η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, ένα πολύ ενδιαφέρον ματς ανάμεσα σε δυο ομάδες που τα βαθμολογικά τους κίνητρα είναι διαφορετικά… Οι γηπεδούχοι με ένα αήττητο σερί που θα το ζήλευαν ακόμα και μεγάλες ομάδες και με επίθεση «φωτιά» χρειάζονται αποκλειστικά τους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για άνοδο στην Β’ Εθνική. Η Νίκη από την άλλη αυτό που θα προσπαθήσει είναι να «καταστρέψει» κάθε προσπάθεια της Αναγέννησης για γκολ, προσβλέποντας στην ισοπαλία, που θα της δώσει επιπλέον σιγουριά για παραμονή, ενώ αναμφίβολα αν της δοθεί η ευκαιρία θα κυνηγήσει τη μεγάλη έκπληξη.
Τα προβλήματα για το τεχνικό τιμ πάντως το ανάγκασαν να έχει στη διάθεσή του ίσα – ίσα 18 παίκτες για την αποστολή, ανάμεσα τους και ο ανέτοιμος Ζαρίφης. Συγκεκριμένα, δυο βασικοί παίκτες, οι Καρακώστας λόγω τραυματισμού και Μωυσίδης λόγω τιμωρίας έμειναν στον Βόλο. Αλλωστε το ρόστερ έχει συρρικνωθεί μετά τις φυγές των παικτών που έκαναν προσφυγή και φτάνουν τους πέντε στον αριθμό. Παράλληλα εκτός των προβλημάτων αγωνιστικής φύσεως, υπάρχει και το οικονομικό που αποτελεί «πονοκέφαλο» για παίκτες και τεχνική ηγεσία και δεν τους αφήνει απόλυτα συγκεντρωμένους στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Μια πιθανή ενδεκάδα για τον Χόρχε Μπάριος, σε ένα σύστημα 4-5-1 που το βάρος θα πέσει κυρίως στην άμυνα, είναι με τον Νάνι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα με τους Παπαστεργίου και Κακαζούκη να καλύπτουν τις δυο πλευρές, την ώρα που Μοράλες και Σωτρίνης θα αγωνιστούν ως στόπερ. Στο κέντρο Μάγγος, Γκάλβεζ και Κουτσογιάννης, φαίνεται πως θα προτιμηθούν και για τις δυο πλευρές τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνουν οι Γεωργιάδης και Κωνσταντινίδης. Προωθημένος θα είναι ο Σάντσεζ.
Ο Χόρχε Μπάριος θα έχει στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών τους: Νάνι, Κατσίβελο, Κουτσογιάννη, Μοράλες, Σωτρίνης, Καριώτης, Παπαστεργίου, Ντακούρ, Φλάμος, Κωνσταντινίδης, Παπαϊωάννου, Μάγγος, Γκινής, Γεωργιάδης, Γκάλβεζ, Κακαζούκης, Σάντσεζ, Ζαρίφης.
Ο Θανάσης Τζήλος από τη Λάρισα θα είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών με τη Νίκη Βόλου. Βοηθοί του θα είναι οι Χρ. Παπαδημητρίου και Π. Τσακνάκης και τέταρτος ο Απ. Καρακώστας, όλοι τους από τη Λάρισα.
Η Αναγέννηση Γιαννιτσών
Δεκαεπτά αγώνες αήττητη είναι η Αναγέννηση Γιαννιτσών! Εχει να ηττηθεί από τις 11 Νοεμβρίου του 2009! Εκτοτε μετράει μόνο θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, γεγονός που την έχει φέρει δίκαια στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Για τους γηπεδούχους, που στα τελευταία τους ματς μετρούν πέντε συνεχόμενες νίκες, μοναδικό αποτέλεσμα για τον σημερινό αγώνα είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών. Η ομάδα των Γιαννιτσών διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση της κατηγορίας, έχοντας πετύχει 49 γκολ! Πάντως το γηπεδούχο συγκρότημα θα στερηθεί στο σημερινό ματς λόγω τιμωρίας τους Κρόνχαρτ και Ιορδανίδη.
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Δημοτικό Γιαννιτσών
Ωρα: 16.00
Διαιτητής: Αντ. Ζήλος (Λάρισας)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝ.
1.ΝΑΝΙ 90.ΚΕΛΠΕΚΗΣ
20.ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ 4.ΝΤΑΛΕΝΤΟ
27.ΚΑΚΑΖΟΥΚΗΣ 6.ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ
5.ΣΩΤΡΙΝΗΣ 21.ΚΟΥΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
4.ΜΟΡΑΛΕΣ 19.ΓΕΩΡΓΙΟΥ
18.ΜΑΓΓΟΣ 5.ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ
2.ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ 11.ΚΗΛΙΚΗΣ
26.ΓΚΑΛΒΕΖ 44.ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ
23.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 77.ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
7.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 10.ΚΡΑΒΑΡΗΣ
9.ΣΑΝΤΣΕΖ 26.ΚΑΡΥΟΦΙΛΛΗΣ
Προπονητές:
Χ. ΜΠΑΡΙΟΣ Δ. ΤΟΜΠΑΖΟΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου