ΤΟΠΙΚΑ

Με αέρα κορυφής… και νοοτροπία νικητή

με-αέρα-κορυφής-και-νοοτροπία-νικητ-851206

Με τον αέρα της κορυφής και τη νοοτροπία του νικητή θα αγωνισθεί σήμερα στις 4 μ.μ. ο Ολυμπιακός στη Ρόδο κόντρα στο Διαγόρα για την 29η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής και θέλοντας να συνεχίσει το αήττητο σερί του για 13ο ματς… Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι εν δυνάμει ομάδα της Α΄ Εθνικής, αλλά στις έξι αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε της Β έχει να πετύχει κι άλλους στόχους, θέλοντας την πρωτιά ως το τέλος, συνεχίζοντας τα σερί του, θέλοντας και την όσο πιο γρήγορη και μαθηματικά εξασφάλιση της ανόδου… ενώ κυρίως θέλει να δείξει σε όλα τα παιγνίδια την ανωτερότητα και ότι δικαίως παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο είναι στην κορυφή…
Ο Ολυμπιακός σήμερα θέλει άλλη μια νίκη και ο προπονητής Σάκης Τσιώλης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο βασικών ποδοσφαιριστών, των τιμωρημένων Γιάννη Ζαραδούκα και Βιθέντε Μόνχε, που έχουν συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες… Ο Μόνχε έχει παίξει ως τώρα σε 25 ματς (22 ξεκίνησε ως βασικός ) και έχει πετύχει 2 γκολ, ενώ ο Ζαραδούκας που σκόραρε μια φορά έπαιξε 20 παιγνίδια, τα 19 ως βασικός.
Εκτός αυτών σήμερα δεν είναι στη διάθεση του Τσιώλη και ο Ερόλ Μπουλούτ, που έχει αγωνισθεί σε 19 ματς ως βασικός με 1 γκολ και στη διάθεση του Καρδιτσιώτη τεχνικού του Ολυμπιακού βρίσκονται οι Κηπουρός, Ψυχογιός, Ιακωβάκης, Αρβανίτης, Κόρμπος, Αλβάρεζ, Καπετάνος ,Ουμπίντες, Ροτζέριο, Σολάκης, Αμπράμοβιτς, Πλιάγκας, Σιαλμάς,, Καμπάνταης, Καρλόπουλος, Κοτίτσας, Λιαπάκης, και. Κολίτσι.
Ετσι θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ο Κώστας Καπετάνος ή ο Δημήτρης Πλιάγκας, ενώ πιθανόν να παίξει ως αριστερός μπακ ο Ιακωβάκης.
Ο Σάκης Τσιώλης έχει στόχο να δώσει στη συνέχεια χρόνο συμμετοχής και σε πιο νεαρούς παίκτες, όπως τους Κολίτσι, Μητρόπουλο, Καρλόπουλο, Ανδρίκο, Τσεκούρα, Σφάκα και Ζαχαράκη.
Ως το τέλος του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός -κι ενώ τώρα είναι 13 βαθμούς μπροστά από τον 3ο ΟΦΗ και 4 από τη 2η Κέρκυρα- θα παίξει άλλα 3 ματς εκτός έδρας Καλαμάτα, Σέρρες και Εθνικό, ενώ στο Βόλο αν δεν ξεκινήσουν τα έργα στο ΕΑΚ, θα υποδεχθεί τον Αγροτικό Αστέρα και θα κάνει φιέστα με τη Ρόδο…
Η προϊστορία
Ο Ολυμπιακός κέρδισε και πέρσι στη Ρόδο το Διαγόρα, έχει να χάσει από το ’91, ενώ όλα του τα ματς στο νησί ήταν:
26/1/67 (Β) Διαγόρας – Ολυμπιακός Βόλου 0-0
1983-84 (Β): Διαγόρας Ρόδου – Ολυμπιακός Βόλου 1-0
5/11/88 (Α) Διαγόρας Ρόδου – Ολυμπιακός 0-0
10/3/91 (Β): Διαγόρας – Ολυμπιακός 2-0 (43΄ Πενταβράκης, 81’ αυτογκόλ Τάχος)
29/3/92 (Β) Διαγόρας – Ολυμπιακός Βόλου 0-0
19/10/08 (Β) Διαγόρας – Ολυμπιακός Βόλου 0-1 (16 Αλβάρεζ)
Ο Ζαχαριάδης διαιτητής
Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την Θεσσαλονίκη θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Διαγόρα και Ολυμπιακό Βόλου και ο εν λόγω διαιτητής έχει βρεθεί ξανά σε αγώνα των ερυθρόλευκων τη φετινή σεζόν, αφού είχε διευθύνει το ματς κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς στο ΕΑΚ στις 15/1, όταν και ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 2-0 με γκολ των Μπουλούτ και Σολάκη.
Σε νέο δικτυακό τόπο
Εκ μέρους όλων των οργανωμένων και μη γίνεται ενημέρωση προς τους δικτυακούς φίλους του Ολυμπιακού πως μετά από 7 χρόνια λειτουργίας του FORUM άλλαξε δικτυακό τόπο. Όλα αυτά τα χρόνια φιλοξενούσε το FORUM η σελίδα των Austrian Boys. Πλέον για λειτουργικούς λόγους το Forum έχει δική του σελίδα, WWW.volosfans.gr. Εκεί γίνονται και οι νέες εγγραφές των νέων μελών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου