ΤΟΠΙΚΑ

Βαρύ πένθος για το θάνατο 26χρονης

βαρύ-πένθος-για-το-θάνατο-26χρονης-851206

Απέραντη θλίψη σκόρπισε σε όλη την περιοχή του Βελεστίνου ο θάνατος της 26χρονης Θεοδώρας Τσουμπέκου.
Η νεαρή κοπέλα απεβίωσε χθες χτυπημένη από την επάρατο που έκοψε το νήμα της ζωής της τόσο πρόωρα και άδικα, στην πιο δημιουργική ηλικία. Η 26χρονη Θεοδώρα ήταν κόρη του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου στο Μικρό Περιβολάκι Κώστα Τσουμπέκου.
Απαρηγόρητοι οι γονείς της και τα δύο αδέρφια της, ο αρραβωνιαστικός της Χρήστος και η γιαγιά της Μαρία, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η νεαρή κοπέλα δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά τους.
Η 26χρονη χτυπήθηκε από την επάρατο πριν από περίπου δύο χρόνια. Από την αρχή οι δικοί της άνθρωποι κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να γιατρευθεί, ενώ και η ίδια παρά την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστη μέχρι και την τελευταία στιγμή παρέμενε δυνατή.
Το μοιραίο άγγελμα του θανάτου της πάγωσε την μικρή κοινωνία στο Μικρό Περιβολάκι. Έσκιζαν το συννεφιασμένο ουρανό οι πένθιμοι ήχοι της καμπάνας του χωριού. Σκυθρωπά πρόσωπα παντού και όλοι έσπευσαν να συλλυπηθούν και να στηρίξουν τους οικείους της, που σήμερα μαζί με όλους τους φίλους και συγγενείς θα συνοδεύουν την 26χρονη στην τελευταία της κατοικία.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στη 1 μετά το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Μοδέστου στο Μικρό Περιβολάκι.
Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου