ΤΟΠΙΚΑ

Με προβλήματα στα Γιαννιτσά

με-προβλήματα-στα-γιαννιτσά-851206

Στον αυριανό αγώνα με την Αναγέννηση στα Γιαννιτσά συγκεντρώνονται άπαντες στη Νίκη Βόλου και αφήνουν τις εξελίξεις στον οικονομικό τομέα για την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και αναμένεται στον Βόλο και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Στράτος Γιδόπουλος.
Το αυριανό παιχνίδι της Γ’ Εθνικής αποτελεί για τους κυανόλευκους την ευκαιρία να «κλέψουν» ένα θετικό αποτέλεσμα και να φτιάξουν λίγο το κλίμα στα αποδυτήρια. Αλλωστε η παραμονή δεν έχει κριθεί ακόμα και ο Χόρχε Μπάριος με τους παίκτες του αναζητούν βαθμούς από όλα τα παιχνίδια, ώστε να διώξουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα το άγχος.
Για την αυριανή αναμέτρηση ο τεχνικός της Νίκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Καρακώστα και Μωυσίδη, αφού ο πρώτος είναι τραυματίας και ο δεύτερος τιμωρημένος. Αντίθετα κανονικά συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του οι Καριώτης και Κατσίβελος, ενώ ο Ζαρίφης θα ακολουθήσει την αποστολή, αλλά δεν είναι απολύτως έτοιμος να ριχτεί στην μάχη.
Ισα – ίσα 18 παίκτες έχει στη διάθεσή του ο Χόρχε Μπάριος, που έχει καταλήξει σχεδόν στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει. Ο Νάνι θα υπερασπιστεί την εστία, ενώ στην τετράδα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Κακαζούκης, Παπαστεργίου, Μοράλες και Σωτρίνης. Στο κέντρο σίγουρες θέσεις έχουν οι Γκάλβεζ, Κουτσογιάννης και Μάγγος, ενώ προωθημένος θα είναι ο Σάντσεζ. Το πιθανότερο είναι στα δυο άκρα να ξεκινήσουν οι Γεωργιάδης και Κωνσταντινίδης.
Πάντως ως αριστερό χαφ ο Χόρχε Μπάριος δοκίμασε και τον Πέτρο Καριώτη, ο οποίος όμως επειδή προέρχεται από τραυματισμό, ίσως να μην ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Η Νίκη στα Γιαννιτσά θα παραταχθεί με πρωταρχικό στόχο να υπερασπιστεί τον βαθμό της ισοπαλίας. Αν όλα πάνε καλά και καταφέρει να επιστρέψει με βαθμό στις αποσκευές της από μια δύσκολη έδρα όπως τα Γιαννιτσά, τότε θα θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία, με δεδομένες τις συνθήκες βέβαια που επικρατούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αλλωστε οι κυανόλευκοι θέλουν να παραταχθούν με ανεβασμένη ψυχολογία στο θεσσαλικό ντέρμπι που ακολουθεί με τα Τρίκαλα, μια και για λόγους γοήτρου αλλά και βαθμολογικούς χρειάζονται μόνο νίκη.
Οσον αφορά τώρα στο οικονομικό κομμάτι, άπαντες περιμένουν το Γιδόπουλο την ερχόμενη εβδομάδα. Ο μεγαλομέτοχος αναμένεται να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές και να ξεκαθαρίσει τη στάση του απέναντί τους. Τις προηγούμενες μέρες οι παίκτες πήραν από ένα μικρό ποσό έναντι των οφειλομένων, αλλά αυτό φυσικά δεν έλυσε κανένα απολύτως πρόβλημα.
Ο Χόρχε Μπάριος θα έχει στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών τους: Νάνι, Κατσίβελο, Κουτσογιάννη, Μοράλες, Σωτρίνη, Καριώτη, Παπαστεργίου, Ντακούρ, Φλάμο, Κωνσταντινίδη, Παπαϊωάννου, Μάγγο, Γκινή, Γεωργιάδη, Γκάλβεζ, Κακαζούκη, Σάντσεζ, Ζαρίφη.
Στις 14 Απριλίου η εκδίκαση με Πυρσό
Στις 14 Απριλίου θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της αναμέτρησης με τον Πυρσό Γρεβενών, στην οποία η Νίκη δεν κατέστη δυνατόν να παραταχθεί λόγω χιονόπτωσης που δεν της επέτρεψε να ταξιδέψει. Να θυμίσουμε ότι πρωτόδικα η κυανόλευκη ΠΑΕ έχει κερδίσει την υπόθεση. Επίσης οι εφέσεις άλλων πέντε ομάδων για κακό ορισμό των αγώνων τους με τη Νίκη θα εκδικαστούν τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου