ΤΟΠΙΚΑ

Ετοιμάζεται να πετάξει ξανά

ετοιμάζεται-να-πετάξει-ξανά-851206

Για τον αγώνα με την ομάδα του Διαγόρα προετοιμάζεται από χθες ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το πρωί στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ επιστρέφοντας επί της ουσίας από τις διακοπές του Πάσχα.
Πλέον όλοι μαζί, τεχνικό αλλά και ποδοσφαιρικό τιμ, έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, μιας και ακολουθεί ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι στη μάχη της ανόδου.
Οι ερυθρόλευκοι του Σάκη Τσιώλη βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά από 28 αγώνες, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν τους κάνει να επαναπαύονται, μιας και θέλουν να καθαρίσουν όσο γίνεται πιο νωρίς την υπόθεση της πρωτιάς στο φετινό μαραθώνιο.
Στόχος των Βολιωτών είναι να φθάσουν στις 7 νίκες εκτός έδρας και για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει καθαρό μυαλό αλλά και επιμονή στο παιχνίδι, όπως έχει γίνει άλλωστε στα περισσότερα φετινά ματς των ερυθρόλευκων, που όχι μόνο πήραν το πολύτιμο τρίποντο, αλλά προσέφεραν και πλούσιο θέαμα είτε εντός είτε εκτός των τειχών.
Διπλή προπόνηση
Διπλή προπόνηση περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν απόντες στο μπλοκάκι του Σάκη Τσιώλη και έτσι ο Καρδιτσιώτης τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στον Κυριακάτικο αγώνα σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. Οι ερυθρόλευκοι το πρωί θα περάσουν από το γυμναστήριο, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής.
Ο διαιτητής
Τους διαιτητές των αγώνων της 29ης ημέρας ανακοίνωσε χθες η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Την αναμέτρηση ανάμεσα σε Διαγόρα και Ολυμπιακό Βόλου θα διευθύνει ο κ. Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την Θεσσαλονίκη, έχοντας ως βοηθούς τους κ.κ. Μερκενίδη και Χασάν από τη Μακεδονία και την Ξάνθη αντίστοιχα. Χρέη τέταρτου διαιτητή θα έχει ο κ. Παπαπέτρου από την Αθήνα.
Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω διαιτητής έχει βρεθεί ξανά σε αγώνα των ερυθρόλευκων τη φετινή σεζόν, αφού είχε διευθύνει το ματς κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς στο ΕΑΚ στις 15/1, όταν και ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 2-0 με τέρματα των Μπουλούτ και Σολάκη.
Τέλος έχει σφυρίξει ακόμη δύο αναμετρήσεις στο παρελθόν, όταν στις 14/12/08 ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Καστοριά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ πρώτη φορά που σφύριξε τους ερυθρόλευκους ήταν τη σεζόν 2007/08 με την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Εθνικός Αστέρας, όταν και τελείωσε με 3-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.
Πλέον αυτό που θέλουν οι ερυθρόλευκοι είναι να διπλασιάσουν τις νίκες τους με τον εν λόγω διαιτητή, μιας και μετρούν μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.
Νέος μέλος στην οικογένεια
Ενα νέο μέλος ήρθε να προστεθεί από χθες στην οικογένεια του Αχιλλέα Μπέου, καθώς η γυναίκα του Ευαγγελία Μπέου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους τριών κιλών και πενήντα γραμμαρίων. Ο μικρός που αναμένεται να πάρει το όνομα του μπαμπά του γεννήθηκε χθες στο μαιευτήριο Ιασώ της Αθήνας και όπως είναι λογικό έχει αναστατώσει ευχάριστα την οικογένεια του Προέδρου.
Ειδικό πρόγραμμα για δύο στο Διαγόρα
Στις προπονήσεις επέστρεψαν από χθες και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Διαγόρα. Τη νησιωτική ομάδα απασχολούν μόνο δύο απουσίες ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις, οι οποίοι είναι οι Γιάννης Χρήστου και Νίκος Γεωργιάδης. Από την μία ο πρώτος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Εθνικό και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, ενώ από την άλλη ο δεύτερος έχει κάταγμα στη μύτη. Αμφότεροι δεν είναι στη διάθεση του Γιώργου Φοιρού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου