ΤΟΠΙΚΑ

Θρήνος για 36χρονη Βολιώτισσα δικηγόρο

θρήνος-για-36χρονη-βολιώτισσα-δικηγόρο-111752

Μετά από τρία χρόνια μάχης με την επάρατη νόσο

Εχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο 36χρονη Βολιώτισσα δικηγόρος. Πρόκειται για τη Μαρία Τσαμπούρη, η οποία ζούσε με την οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη όπου και εργαζόταν

Η άτυχη γυναίκα πάλευε με τον καρκίνο εδώ τρία χρόνια. Παρά τη γενναία μάχη που έδινε η ίδια και η οικογένειά της, η υγεία της χειροτέρεψε τις τελευταίες μέρες.

Η είδηση του θανάτου της την Πέμπτη σκόρπισε απέραντη θλίψη και οδύνη.

Η οικογένειά της, συγγενικά και φιλικά πρόσωπα είναι συντετριμμένα.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1037 εκφράζει τα συλλυπητήριά της προς την πρώην αθλήτρια του μπάσκετ γυναικών του Συλλόγου Παναγιώτα Τσαμπούρη, που σήμερα αγωνίζεται στον Παναθλητικό, και την οικογένειά της για τον αδόκητο χαμό της αδερφής της Μαρίας. «Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει» εύχεται.

Συλλυπητήριο ψήφισμα εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος «Οσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης».

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της Μαρίας Τσαμπούρη, κόρης του επί πολλά έτη μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου ιεροψάλτου Κωνσταντίνου Τσαμπούρη. Θα παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία και αντί στεφάνων θα δώσει χρηματικό ποσό στο κέντρο σίτισης «Δος Ημίν».

Η κηδεία της 36χρονης θα γίνει την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016, στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Νέα Δημητριάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου