ΤΟΠΙΚΑ

Υποβολή αιτήσεων για κατάταξη στο Λιμενικό

υποβολή-αιτήσεων-για-κατάταξη-στο-λιμ-118566

Συνεχίζεται μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου 2016 η υποβολή αιτήσεων για κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα του πλαίσιο του διαγωνισμού που προκήρυξε το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής για την πρόσληψη 49 δοκίμων Λιμενοφυλάκων.

Από τις 49 θέσεις, οι τριάντα έξι (36), αφορούν κατόχους Πτυχίου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) ή Πτυχίου Τεχνικού -Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (Τ.Ε.Ε.) Β’ ΚΥΚΛΟΥ (απόφοιτοι παλαιοτέρων ετών), στην ειδικότητα Μηχανικών του Εμπορικού Ναυτικού αντίστοιχα.

Οι εννέα θέσεις αντίστοιχα στην Κατηγορία Ειδικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων (Υποβρύχιοι Καταστροφείς, Καταδρομείς, Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες) με Απολυτήριο Τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, αυτοπροσώπως, κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 08:00 έως 14:00, ή ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία στην Επιτροπή Παραλαβής – Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης, στη Σχολή Λιμενοφυλάκων στο Χατζηκυριάκειο στον Πειραιά.

Η προκήρυξη έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος (www.hcg.gr), καθώς και στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ (www.diavgeia.gov. gr).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου