ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτισσες αθλήτριες στους Πανευρωπαϊκούς Σκοποβολής

βολιώτισσες-αθλήτριες-στους-πανευρω-851206

Στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Σκοποβολής, που θα διεξαχθούν στη Νορβηγία από 7-14 Μαρτίου, θα συμμετάσχει και η Ελλάδα με οκτώ αθλητές και αθλήτριες. Δύο εξ’ αυτών είναι αθλήτριες του Σκοπευτικού Συλλόγου Βόλου. Οι αθλήτριες του ΣΣΒ είναι η Δέσποινα Δοδοντζίδου και η Κων/να Μπαντώλα και θα λάβουν μέρος στο αγώνισμα Αεροβόλο Τουφέκι στην κατηγορία νεανίδων. Στη Νορβηγία η ΣΚΟΕ θα διοργανώσει αγώνες πρόκρισης για την Ολυμπιάδα Νέων που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Σιγκαπούρη. Στους αγώνες αυτούς θα λάβουν μέρος για την πρόκριση των και οι δύο παραπάνω αθλήτριες του ΣΣ Βόλου. Για το λόγο αυτό η συμμετοχή των αθλητριών κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολη, μια και θα αγωνιστούν σε λιγότερο από δύο μέρες σε δύο τόσο δύσκολους αγώνες.
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής
Από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Πανελλήνιων Αγώνων Σκοποβολής. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε πέντε φάσεις όλες στην Αθήνα. Έτσι τα σωματεία της επαρχίας θα πρέπει να διαθέσουν μεγάλα ποσά, από το πενιχρό βαλάντιό τους. Οι συνθήκες που επικρατούν στους αγώνες αυτούς είναι πολύ δύσκολες, ενώ γίνονται δυσκολότερες μετά και τις περικοπές που ανακοίνωσε η ΓΓΑ. Ο Σκοπευτικός Σύλλογος θα πρέπει να λάβει μέρος σε όλα τα αθλήματα του προγράμματος για να προστατέψει τον τίτλο του. Αυτό θα γίνει αν μέχρι την έναρξη έχουν βγει οι επιχορηγήσεις, είτε από τη ΓΓΑ, είτε από τον ΑΟΔ Βόλου. Τότε μόνο είναι βέβαιο ότι θα εκπροσωπήσει επάξια την πόλη μας, όπως και πέρσι.
Διασυλλογικοί Αγώνες στην Κατερίνη
Το σαββατοκύριακο(28/2-1/3) ο ΣΣ Βόλου έλαβε μέρος σε διασυλλογικούς αγώνες Αεροβόλων όπλων στην Κατερίνη, με ολιγομελή ομάδα αθλητών. Τα αποτελέσματα των αθλητών του ΣΣΒ ήταν τα εξής:
Αεροβόλο Τουφέκι Νεανίδων
Φούντα Χρύσα(4η) 376/400 ΝΑΕ
Τσιτούμη Άννα(5η) 373
Αεροβόλο Τουφέκι Εφήβων
Καρέλος Χρήστος(2ος)559/600
Σακελλαρόπουλος Νικ.(5ος)525
Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών
Μακροσάββας Θεομ.(8ος)525/600
Την αποστολή συνόδευσε ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Νικ. Μίχας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου