ΤΟΠΙΚΑ

Δικαστικές διαμάχες

δικαστικές-διαμάχες-851206

Σήμερα διεξάγεται η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ωστόσο η Νίκη δεν αγωνίζεται και μόνη μάχη που έχει να δώσει είναι στις δικαστικές αίθουσες. Οι κυανόλευκοι λόγω του σημερινού φιλικού παιχνιδιού της Εθνικής με τη Σενεγάλη στο Πανθεσσαλικό, θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή το Μακεδονικό, ωστόσο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον αθλητικό δικαστή.
Σήμερα είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί η υπόθεση για το παιχνίδι με τον Πυρσό Γρεβενών που δεν διεξήχθη, αφού η Νίκη δεν μπόρεσε να φτάσει στα Γρεβενά λόγω χιονόπτωσης. Το δικαστήριο είχε αναβληθεί ύστερα από αίτημα των γηπεδούχων την προηγούμενη Πέμπτη και έχει οριστεί για σήμερα. Η ΠΑΕ της Νέας Ιωνίας έχει κάποια χαρτιά στα χέρια της και αισιοδοξεί ότι με αυτά θα αποδείξει ότι δεν υπάρχει δική της υπαιτιότητα στο όλο θέμα που δημιουργήθηκε, ενώ την ίδια ώρα ο Στράτος Γιδόπουλος έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις υψηλόβαθμων στελεχών της Ενωσης Ποδοσφαίρου ότι το ματς θα οριστεί ξανά.
Πάντως θα πρέπει να τονιστεί ότι την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Στράτος Γιδόπουλος, που αυτές τις μέρες όμως είναι συντετριμμένος από τον χαμό της μητέρας του… Ετσι υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο η υπόθεση να αναβληθεί εκ νέου, αν ο έμπειρος παράγοντας της Νίκης δεν καταφέρει να δώσει το παρών στο δικαστήριο.
Παράλληλα σήμερα έχει κληθεί η ομάδα της Νέας Ιωνίας και ο Στράτος Γιδόπουλος, για να απολογηθεί για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Θερμαϊκό. Είναι το γνωστό κατηγορητήριο με το διαιτητή να γράφει στο φύλλο αγώνος ότι τον εξύβρισε και προσπάθησε να του «βάλει περδίκλα»! Τότε ο Γιδόπουλος είχε κινηθεί εναντίον του διαιτητή μετά την απόφασή του για την αποβολή του Καρακώστα και το φάουλ που έβαλε μπροστά την ομάδα της Θέρμης στο σκορ.
Επιστρέφει ο Σωτρίνης
Από κει και πέρα η προετοιμασία της Νίκης συνεχίζεται σήμερα για το παιχνίδι με το Μακεδονικό την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό. Οι κυανόλευκοι προσπαθούν να συνέλθουν από τις δυο τελευταίες ήττες με Θερμαϊκό και Επανωμή και να κοιτάξουν μπροστά στη δύσκολη συνέχεια. Το παιχνίδι με το Μακεδονικό είναι τελικός για τον Χόρχε Μπάριος και τους ποδοσφαιριστές του και θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε νικηφόρο. Μετά από οκτώ παιχνίδια επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Αντώνης Σωτρίνης! Ο αρχηγός της Νίκης εξέτισε την ποινή του, αφού μέτρησε και το ματς με τον Πυρσό Γρεβενών. Ο Σωτρίνης έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από το παιχνίδι στην Βέροια, ενώ επιστρέφει από τιμωρία και ο Καρακώστας. Τιμωρημένοι ωστόσο είναι οι Μαυρουδής και Σάντσεζ και θα λείψουν και το πρόβλημα με τις δυο αυτές απουσίες εντοπίζεται στην επίθεση. Ο Χόρχε Μπάριος αναζητά τις λύσεις και θα καταλήξει στο βασικό σχήμα μέσα στις επόμενες ημέρες. Εν τω μεταξύ από ίωση ταλαιπωρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες οι Μωυσίδης, Παπαστεργίου και Γεωργιάδης, ωστόσο δεν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής τους στην αναμέτρηση της Κυριακής.
Ο Βάτσιος στο Πανθεσσαλικό
Ο Αριστείδης Βάτσιος από την Δυτική Αττική θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης της Νίκης με τον Μακεδονικό που θα γίνει την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό. Ο Ευστράτιος Στρατής και ο Τιμολέων Σταμάτης από την ίδια Ενωση, θα είναι οι βοηθοί του, ενώ τέταρτος ο Γιάννης Μπλούκας από τη Φθιώτιδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου