ΤΟΠΙΚΑ

Με κόσμο η προπόνηση της Εθνικής στο Βόλο

με-κόσμο-η-προπόνηση-της-εθνικής-στο-β-851206

Με την παρουσία κόσμου θα γίνει η προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό την ερχόμενη Τρίτη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προπονηθεί εν όψει του αγώνα με τη Σενεγάλη την Τρίτη 2/3 στις 6 μ.μ., ενώ την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα και η προπόνηση της Σενεγάλης. Η ΕΠΟ και η Ε.Π.Σ.Θ. με τον τρόπο αυτό δίνουν τη δυνατότητα στους Βολιώτες φίλαθλους να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους, ενώ την ημέρα του αγώνα η Ένωση έχει συνεννοηθεί να δουν το ματς δωρεάν παιδιά από διάφορα ιδρύματα της Μαγνησίας.
Την Τετάρτη 3 Μαρτίου αναμένεται ένα γεμάτο Πανθεσσαλικό, αφού με σύνθημα… “Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ… ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ... από την Ε.Π.Σ.Θ. τονίζεται πως πρέπει να κερδηθεί ένα ακόμη στοίχημα από τη Μαγνησία και το Βόλο σε μια μεγάλη διοργάνωση και αυτό θα γίνει μόνο με γεμάτο το Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Ο Βόλος και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας είναι ήδη σε ρυθμούς προετοιμασίας εν όψει του μεγάλου αυτού αγώνα, καθώς ένα όνειρο χρόνων θα γίνει πραγματικότητα και μετά από προσπάθειες του προέδρου της Ένωσης Τάσου Μπατζιάκα θα παίξει στο Βόλο η Εθνική Ελλάδος. Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Θ. και οι συνεργατες του είναι σε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους της ΕΠΟ, ώστε να είναι άρτια η διοργάνωση του διεθνούς φιλικού αγώνα της 3ης Μαρτίου που θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα και θα μεταδοθεί από το MEGA.
Η αποστολή της Σενεγάλης θα διαμείνει στην Πορταριά, στο Hotel Portaria και η ελληνική στο Ξενία.
O Οτο Pεχάγκελ στις 3 Μαρτίου θα τιμηθεί από την Ε.Π.Σ.Θ. και τον πρόεδρό της Τάσο Μπατζιάκα.
Η διάθεση των εισιτηρίων
Στο μεταξύ είναι και η τελευταία εβδομάδα και για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα, που μετά τη μεγάλη ζήτηση η Ε.Π.Σ.Θ. παρέλαβε και δεύτερη παρτίδα.
Η διάθεση των εισιτηρίων στο Βόλο γίνεται από αρκετά σημεία πώλησης, που είναι τα εξής:
*Γραφεία ΕΠΣ Θεσσαλίας (Ροζού 17 Ερμού, Βόλος, τηλ. 24210 27147-8), ώρες 10:00-14:00 και 19:00-21:00 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) έως και την Τετάρτη 3/3/2010 και ώρα 12:00.
*Πρακτορεία ΟΠΑΠ:Στράκα (Ιάσονος και Σπυρίδη)
Φασουλίδου Αννα -Πάτρα (Αναλήψεως 260 Περραιβού, Βόλος)
Ψαρόμπας Αθανάσιος (Ιωλκού 232, Βόλος)
Μαντζανάς Στράτος (Ελ. Βενιζέλου Δημοκρατίας, Ν. Ιωνία Βόλου)
Παρασκευόπουλος Παναγιώτης (Αντωνοπούλου 11, Βόλος)
Θεοφ. & Ερωτ. Βαλιανάτος (Αγ. Αναργύρων 82 Κολοκοτρώνη, Βόλος).
Η διάθεση στα πρακτορεία ΟΠΑΠ θα γίνεται καθημερινά (ώρες 10:00-21:00) έως και τις 2/3/2010.
* Εκδοτήριο στην πλατεία Αγίου Νικολάου στο Βόλο (ώρες 10:00-14:00 και 18:00-21:00) έως και την Τετάρτη 3/3/2010 στις 12:00 και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, την Τετάρτη 3/3/2010 από τις 12:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.
Και On line πώληση
Από την ΕΠΟ τέθηκαν σε on line κυκλοφορία μέσω του site της Ε.Π.Ο. απλά εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Ανδρών με τη Σενεγάλη (3/3/2010, ώρα 17:00, Πανθεσσαλικό Στάδιο). Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 1/3/2010 και ώρα 11:00.
Οι φίλοι της Εθνικής που πρόκειται να αγοράσουν on line απλά εισιτήρια του αγώνα της Εθνικής Ομάδας, θα έχουν τη δυνατότητα να τα παραλάβουν από το Φυλάκιο του κεντρικού πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού Σταδίου την ημέρα του αγώνα (από τις 10:00 έως την έναρξή του).
Παράταση στις διαπιστεύσεις ΜΜΕ
Παράταση στην προθεσμία που έληξε 23/2 δόθηκε από την ΕΠΟ για τους εκπρόσωπους των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν δημοσιογραφικά τον εντός έδρας αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών με την αντίστοιχη της Σενεγάλης (Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010, Πανθεσσαλικό Στάδιο) Η νέα προθεσμία λήγει σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010 και αφορά όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ (Γραπτός Τύπος, τηλεοπτικοί σταθμοί με δικαιώματα μετάδοσης, τηλεοπτικοί σταθμοί άνευ δικαιωμάτων μετάδοσης, ραδιοφωνικοί σταθμοί με δικαιώματα μετάδοσης, ραδιοφωνικοί σταθμοί άνευ δικαιωμάτων μετάδοσης, ηλεκτρονικές εφημερίδες, φωτογράφοι κλπ.).Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα πρέπει να απευθυνθούν απευθείας στο Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Οι αιτήσεις διαπιστεύσεων θα πρέπει να στέλνονται στο Γραφείο Τύπου ΜΟΝΟ μέσω e-mail στη διεύθυνση [email protected]..Στις ίδιες αιτήσεις, θα πρέπει να αναγράφεται τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας των εκπροσώπων των ΜΜΕ που θα καλύψουν δημοσιογραφικά τους αγώνες.
Η Σενεγάλη
Η εθνική Σενεγάλης, που έχει στο ενεργητικό της πολλά αστέρια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, θα έρθει στο Βόλο με όλα της τα αστέρια, αφού ο προπονητής Αμάρα Τραορέ θα πάρει όλους τους παίκτες που διαπρέπουν στην Ευρώπη. Από την Σενεγάλη αυτός που ξεχωρίζει με διαφορά από τον δεύτερο είναι το θωρηκτό σέντερ φορ της Μαρσέιγ, Μαμαντού Νιανγκ, που πήγε στη Μασσαλία ως αντικαταστάτης του Ντιντιέ Ντρογκμπά. Επίσης ο νεαρός επιθετικός Μαμέ Βιράμ Ντιούφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί το μέλλον των Αφρικανών και θεωρείται μεγάλο ταλέντο όπως και ο έτερος «Μασσαλός», ο έμπειρος αμυντικός Ντιαβαρά αλλά και ο αμυντικός, γνωστός μας από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Σταντάρ Λιέγης, Μοχάμεντ Σαρ. Τέλος στο δυναμικό των Σενεγαλέζων βρίσκεται και ο αδερφός του πρώην «πράσινου», Νταμ Εντόι, Κισμάνε, ο οποίος αγωνίζεται στη Διναμό Βουκουρεστίου αλλά και σχεδόν… ολόκληρη η ομάδα της Σεντ-Ετιέν!
*Το φιλικό Ελλάδας – Σενεγάλης στις 3/3 στο Βόλο είναι το τελευταίο εν Ελλάδι τεστ για την Εθνική μας εν όψει του Μουντιάλ, ενώ τα επόμενα φιλικά που θα δώσει η Εθνική Ελλάδος στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής θα είναι με την Βόρεια Κορέα στις 25 Μαΐου πιθανότητα στο Μπαντ Ραγκάζ, όπου και θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ στις 2 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει την Παραγουάη πιθανώς στο Σεντ Γκάλεν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου