ΤΟΠΙΚΑ

Συνέχεια του σερί… και με τον Ιωνικό

συνέχεια-του-σερί-και-με-τον-ιωνικό-851206

Να συνεχίσει το σερί του και στο ματς της Κυριακής με τον Ιωνικό θέλει ο Ολυμπιακός με περισσότερες αγωνιστικές λύσεις και με μόνη απουσία αυτή του Μόνχε … με την ομάδα πάντως δείχνει ότι έχει βάθος στον πάγκο, δείχνει σταθερότητα και δεν φαίνονται οι απουσίες της.
Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από ένα μήνα αήττητος και θέλει και συνέχεια, αφού κερδίζοντας στις 17 του Γενάρη τον Εθνικό, ξεκίνησε το νέο της σερί, μιας και μετά ανάγκασε σε πρώτη απώλεια έδρας την Κέρκυρα, κέρδισε τον Παναιτωλικό, πήρε τρίποντο μετά από 3 μήνες εκτός έδρας στην Ηλιούπολη και δυο συνεχόμενες Κυριακές κέρδισε στο Βόλο τον Πιερικό και τη Δόξα αφήνοντας τη δεύτερη προνομιούχο θέση και βρέθηκε στην κορυφή όπου θέλει να μείνει ως το τέλος.
Τώρα ο Ολυμπιακές έχει την Κυριακάτικη έξοδο στον Ιωνικό και ξανά ματς έδρας με το Θρασύβουλο την αγωνιστική που θα παίζεται το ντέρμπι του 3ου ΟΦΗ με την συγκάτοικο των βολιωτών στην κορυφή Κέρκυρα.
Η Κέρκυρα μετά την πρώτη ήττα έδρας από το Αιγάλεω αγωνίζεται και πάλι εντός με τον Εθνικό Αστέρα, πηγαίνει στην Κρήτη για το μεγάλο ματς με τον ΟΦΗ, υποδέχεται το Διαγόρα και ακολούθως έχει αγώνα στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα.
Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά τον Ιωνικό και τον Θρασύβουλο, δίνει θεσσαλικό ντέρμπι με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα και υποδέχεται το Αιγάλεω στο ΕΑΚ. Επίσης ο ΟΦΗ μετά την Κέρκυρα, παίζει εκτός σε Αγρίνιο και Ηλιούπολη.
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν αρχικά την Κυριακή τους τρεις βαθμούς για να διατηρηθούν στην κορυφή του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, ενώ σε σχέση με άλλα ματς επιστρέφει στη δράση, μετά τον τραυματισμό του ο Δημήτρης Πλιάγκας
Ο Ολυμπιακός θέλει απέναντι στον Ιωνικό να διατηρήσει το αήττητο για έβδομο σερί ματς και παράλληλα να πετύχει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του.
Ικανοποίηση φέρνει πάντως και το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι δείχνουν βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η βολιώτικη ομάδα διαθέτει μακράν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 41 τέρματα, με επτά λιγότερα να έχει η Κέρκυρα που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της ειδικής κατάταξης.
Ο Μάνταλος σφυρίζει στη Νίκαια
Ο Σ. Μάνταλος από την Αθήνα θα σφυρίξει τον αγώνα του Ολυμπιακού στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό. Φέτος ο Αθηναίος ρέφερι έχει διευθύνει φέτος έξι ματς με δύο νίκες των γηπεδούχων, μια ισοπαλία και τρεις νίκες των φιλοξενουμένων. Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ο 30χρονος ρέφερι συναντά τους ερυθρόλευκους, καθώς έχει διευθύνει τα παιχνίδια των Βολιωτών με Κέρκυρα και Πανσερραϊκό εντός και ΟΦΗ εκτός.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου