ΤΟΠΙΚΑ

Αναβολή στην αγωνία… αλλά με το βλέμμα μπροστά

αναβολή-στην-αγωνία-αλλά-με-το-βλέμμα-851206

Με το βλέμμα στραμμένο στο ματς της Κυριακής στην Επανωμή και την αγωνία από αποφάσεις που περιμένει να παίρνουν αναβολή, η Νίκη θέλει πάνω απ όλα επιστροφή στις νίκες.
Για τον αγώνα της Κυριακής με τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα, νέα αγωνιστική απώλεια αποτελεί ο τιμωρημένος Καρακώστας, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Θερμαϊκό, ενώ θα λείψει και πάλι ο τιμωρημένος Σωτρίνης, ο στρατευμένος Κατσίβελος, ενώ το πιθανότερο είναι ότι θα απουσιάσει για μια ακόμη φορά και ο άλλος τερματοφύλακας Τάσσος που είναι τραυματίας ….
Πέρα από τα αγωνιστικό υπάρχουν κι αλλά ανοικτά θέματα, όπως το διοικητικό, αφού ο Στράτος Γιδόπουλος και η παρούσα διοίκηση της ΠΑΕ κάλεσε όλους όσους πιστεύουν πως μπορούν να διαχειρισθούν καλύτερα τη λειτουργία της ομάδας, να έρθουν μέχρι προχθές Τετάρτη 24/2/10 στα γραφεία της Π.Α.Ε. για να τους την παραδώσουν. Κάτι τέτοιο δεν έγινε όπως αναμένονταν, ενώ στην ανακοίνωση της ΠΑΕ τονίζονταν ότι “διαφορετικά ας πάψουν να κάνουν κακόβουλη κριτική με απαράδεκτες ύβρεις σε άτομα που προσπαθούν να περισώσουν ιερά και όσια.”
Χθες πάντως αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για τον αγώνα με τον Πυρσό που δε διεξήχθη. Να σημειωθεί ότι νέο έγγραφο δεν ήρθε στα γραφεία της ΠΑΕ πέρα απ’ αυτό που είχε φτάσει μέσω φαξ από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και το οποίο δεν ικανοποιούσε την κυανόλευκη ΠΑΕ, σχετικά με τους λόγους που δεν μπόρεσε η αποστολή της ομάδας να φτάσει στο γήπεδο των Γρεβενών.
Πάντως έχει βρεθεί εγγραφή που να αποδεικνύει ότι η προσέλευση της Νίκης στο γήπεδο της μακεδονικής πόλης ήταν αδύνατη, ενώ παράλληλα στα χέρια του έχει και τη μαρτυρία του οδηγού του λεωφορείου ότι δεν επετράπη στη Νίκη να ταξιδέψει. Παράλληλα ο μεγαλομέτοχος έχει τη διαβεβαίωση και του προέδρου της ΕΕΠ Β’ και Γ Εθνικής, κ. Καλογιάννη, ότι δε θα υπάρξει κίνδυνος για τη Νίκη.
Πρόβλημα για τη Νίκη είναι και τα όσα έγραψε ο διαιτητής Μπουμαρσόπουλος στο Φ.Α,. Νίκης –Θερμαϊκού την περασμένη Κυριακή που προμηνύουν τιμωρία του Στράτου Γιδόπουλου, ενώ εκτιμάται ότι η αναφορά για χτύπημα του διαιτητή από ρολό ταμειακής μηχανής και ρίψη αντικειμένων δεν είναι ικανά στοιχεία για να τιμωρηθεί η έδρα της Νίκης.
Ο Πρασατζής σφυρίζει στην Επανωμή
Ο Δ. Πρασατζής θα διευθύνει τον αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στην Αναγέννηση Επανωμής και τη Νίκη στην έδρα της πρωτοπόρου. Πρώτος βοηθός θα είναι ο Ι. Βαντσής και δεύτερος ο Θ. Παρχαρίδης, ενώ τέταρτος ο Γ. Τσενεκίδης, όλοι από το σύνδεσμο Δράμας.
Ανακοινώσεις του Blue Club
Το BLUE CLUB “ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ” διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα της Νίκης με την Αναγέννηση Επανωμής. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συνδέσμου Δορυλαίου με Εγγλεζονησίου μέχρι την Παρασκευή βράδυ.
Επίσης το BLUE CLUB σας καλεί το Σάββατο 6 Μαρτίου και ώρα 21.30 στον ετήσιο χορό του που θα γίνει στο Κέντρο «Ίριδα» με τιμή εισόδου 25 ευρώ. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα καλύψει ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Τερζόπουλος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου