ΤΟΠΙΚΑ

Με στόχο την πρόκριση στη Ρώμη

με-στόχο-την-πρόκριση-στη-ρώμη-851206

Με στόχο την πρόκριση στους «16» του Europa League απέναντι στη Ρόμα πέταξε η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Ιταλία και τον αυριανό επαναληπτικό της νίκης 3-2 από την αναμέτρηση της Αθήνας.
Ο Νίκος Νιόπλιας σε δηλώσεις που έκανε πριν την απογείωση του αεροπλάνου ξεκαθάρισε ότι το «τριφύλλι» θα παλέψει για την πρόκριση και ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό των παικτών του είναι το ματς με τη Ρόμα και όχι αυτό με τον Πανιώνιο.
«Κοιτάμε το παιχνίδι με τη Ρόμα και μετά, όλα τα άλλα παιχνίδια. Τώρα ταξιδεύουμε για τη Ρώμη. Σκεφτόμαστε την αναμέτρηση με την Ρόμα και μόνο αυτή. Αργότερα να σκεφτούμε και να ασχοληθούμε για το ματς με τον Πανιώνιο», τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.
Όταν ρωτήθηκε για τον μεγάλο αριθμό οπαδών που θα βρεθούν στις κερκίδες του «Ολίμπικο» για να υποστηρίξουν τους «πράσινους» δήλωσε: «Πάμε για να παλέψουμε για την πρόκριση για όλους τους οπαδούς μας. Όχι μόνο για αυτούς που θα βρεθούν στο γήπεδο, αλλά και για τους 60.000 που μας υποστήριξαν στο ΟΑΚΑ».

Με Σίλβα στην αποστολή
Μετά από αρκετά παιχνίδια, ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει στη διάθεσή του και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα για τον επαναληπτικό με τη Ρόμα στο Europa League. Ο Βραζιλιάνος μέσος προπονήθηκε και χθες κανονικά, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «πρασίνων».
Από την αποστολή έμειναν εκτός ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Γκάμπριελ, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω γαστρεντερίτιδας. Μπορεί ο Ζιλμπέρτο Σίλβα να είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αλλά αναμένεται να μείνει στον πάγκο. Αντίθετα, βασικοί θα ξεκινήσουν οι Νίνης και Χριστοδουλόπουλος, ενώ στο αρχικό σχήμα θέση διεκδικούν ο Μαρίνος και ο Μπιέρσμιρ.
Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκαθάρισε ότι θα κάνει αλλαγές σε σχέση με την 11άδα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια και πως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν θα ξεκινήσει βασικός. «Προπονήθηκε αλλά ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος. Δεν θα ξεκινήσει. Ενδεχομένως να παίξει ανάλογα με την πορεία του αγώνα», πρόσθεσε και κατέληξε διαχωρίζοντας το παιχνίδι για το Europa League από το του πρωταθλήματος που ακολουθεί… «Άλλο το ένα παιχνίδι. Άλλο το άλλο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου