ΤΟΠΙΚΑ

Στα… αζήτητα 285 νεκροί στο Κοιμητήριο

στα-αζήτητα-285-νεκροί-στο-κοιμητήριο-851206

Σε μία προσπάθεια να δώσουν λύση στο οξύτατο πρόβλημα κορεσμού που αντιμετωπίζει το Διαδημοτικό Κοιμητήριο Βόλου και Νέας Ιωνίας ο Σύνδεσμος έδωσε χθες στη δημοσιότητα πίνακα με 285 ονόματα νεκρών, ζητώντας από τους συγγενείς τους να έλθουν σε επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Συνδέσμου, προκειμένου να διευθετήσουν τα της εκταφής τους. Λόγω της έλλειψης διαθέσιμων χώρων στην ανακοίνωση του Συνδέσμου που υπογράφεται από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γιάννη Στάμο υπογραμμίζεται ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει ανταπόκριση από τους συγγενείς των ενταφιασμένων μέχρι τις 26 Μαρτίου, τότε οι υπηρεσίες του Κοιμητηρίου θα πραγματοποιήσουν τις εκταφές μονομερώς. Ειδικότερα η ανακοίνωση του Διαδημοτικού Συνδέσμου του Κοιμητηρίου έχει ως εξής:
«Η Διοίκηση του Συνδέσμου με την υπ’ αριθ 16/2010 απόφαση η οποία ελήφθη ομόφωνα κατά τη Συνεδρίαση στις 19/2/2010, καλεί τους συγγενείς των ενταφιασμένων που τα ονόματά τους δημοσιεύονται στη συνέχεια να φροντίσουν για την εκταφή τους, επικοινωνώντας με τα γραφεία του Συνδέσμου στα τηλ.: 2421-95721-95720 από 8:00 έως 17:00.
Αφορά σε ενταφιασμένους για τους οποίους δεν είναι γνωστά τα στοιχεία συγγενικών προσώπων, ούτε όμως και η τελευταία διεύθυνσή τους όταν ήταν εν ζωή.
Αφορά σε περιπτώσεις που έχουν πληρωθεί χρονικές παρατάσεις ή που έχουν γίνει δοκιμαστικές εκταφές και τώρα πλέον οδεύουν στη λήξη του προκαθορισμένου χρόνου παράτασης.
Επίσης αφορά σε ενταφιασμένους που οι συγγενείς τους δεν έχουν επαφή με τις διοικητικές υπηρεσίες του Κοιμητηρίου, ώστε να γίνει προγραμματισμός εκταφών.
Σε κάθε περίπτωση για όλους τους ενταφιασμένους ανακοινώνεται ότι αν δεν υπάρξει επαφή και συνεννόηση με συγγενείς τους έως 26 Μαρτίου 2010, τότε οι υπηρεσίες του Κοιμητηρίου θα πραγματοποιήσουν τις εκταφές μονομερώς και θα τηρηθούν οι προβλεπόμενοι κανονισμοί»
(Τα ονόματα των νεκρών για τους οποίους θα πρέπει να ενδιαφερθούν οι συγγενείς τους δημοσιεύονται σε άλλες σελίδες του σημερινού φύλλου του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου