ΤΟΠΙΚΑ

Συγκεντρώνουν είδη για τους πρόσφυγες

συγκεντρώνουν-είδη-για-τους-πρόσφυγε-213398

Ο Λαογραφικός Σύλλογος Βλάχων Βόλου ανέλαβε την πρωτοβουλία και συμμετέχει με άλλους 17 Συλλόγους Μαγνησίας στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους Σύριους πρόσφυγες που διαβιούν στην Ειδομένη.

H λίστα ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες της Ειδομένης περιλαμβάνει τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως: Φρυγανιές, μπισκότα, νερό (500ml), γάλα εβαπορέ, χυμοί (μικροί). Βρεφικά είδη όπως: Γάλα βρεφικό, μπιμπερό, κρέμες, μωρομάντηλα, πάνες. Είδη προσωπικής υγιεινής όπως: Χαρτί υγείας, σερβιέτες, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες. Αδιάβροχα, μπουφάν χειμερινά (μόνο). Υγειονομικό υλικό όπως: Γάζες, επίδεσμοι, φυσιολογικοί οροί, αντισταμινικές αλοιφές, αντισηπτικά, αυτοκόλλητες γάζες για τραύματα, ψυκτικά σε σπρέι για τραύματα. Καταληκτική ημερομηνία είναι η 18η Δεκεμβρίου, ενώ την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου τα είδη θα αποσταλούν στην Ειδομένη, συνοδεία μελών των συμμετεχόντων Συλλόγων.

Τα είδη θα συγκεντρώνονται στην έδρα του Συλλόγου (Κυρίλλου 76), που για το λόγο αυτό θα παραμένει ανοιχτή κάθε Δευτέρα 18.00 έως 20.00 και Πέμπτη 17.00 έως 20.00.

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6937160060 (πρόεδρος, Σπύρος Τσιανάκας) και 6931161420 (Γ. Γραμματέας, Μελπομένη Ευθυμιάδου) και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου