ΤΟΠΙΚΑ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

αποσπασμα-κατασχετηριασ-εκθεσησ-851206

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Η Δικαστική Επιμελήτρια του Πρωτοδικείου Βόλου, ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΗΜ. ΚΟΥΡΟΜΠΛΗ, κάτοικος Βόλου οδός Κουταρέλια αρ. 81. Δηλώνω ότι: Στις είκοσι (20) του μήνα Ιανουαρίου, του έτους δύο χιλιάδες δέκα (2010) ημέρα Τε­τάρτη και από ώρα τέσσερις (4) έως και πέντε (5) το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο κατάστημα του Ειρηνοδικείου Αργαλαστής Ν. Μαγνησίας, με υπάλληλο του πλειστη­ριασμού την Συμβολαιογράφο Αργαλαστής κα. Ερμιόνη Σατραζέμη, που κατοικοε­δρεύει στην Αργαλαστή Ν. Μαγνησίας, ή σε περίπτωση που αυτή θα κωλύεται με τον νόμιμο αναπληρωτή της, με επίσπευση της Ανώνυμης Τραπεζιτικής Εταιρίας με την επωνυμία ΆLΡΗΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.” και το διακριτικό τίτλο ΆLΡΗΑ ΒΑΝΚ”, που έχει έδρα στην Αθήνα (Σταδίου 40) και εκπροσωπείται νόμιμα, θα εκτεθεί σε δημόσιο αναγκαστικό πλειστηριασμό η παρακάτω αναφερόμενη και περιγραφόμενη ακίνητη περιουσία του οφειλέτη Χρήστου Χορομίδη του Μιλτιάδη, κατοίκου Άνω Πεύκης Ατ­τικής, οδός Γρ. Πατριάρχου 5ου αρ. 3, η κατασχεθείσα αναγκαστικά με την υπ αριθμόν 575 και από 1 -7-2009 κατασχετήριο έκθεση μου, ήτοι εκπλειστηριάζεται: Ένας χέρσος αγρός κείμενος στη θέση Πάλτση της Κτηματικής Περιφέρειας της πρώ­ην κοινότητας Αργαλαστής και ήδη Δήμου Αργαλαστής του Υποθηκοφυλακείου Αρ­γαλαστής, εκτάσεως 6.382,55 τετραγωνικών μέτρων, εμφαινόμενο στο από Αύγουστο 1980 τοπογραφικό διάγραμμα του πολιτικού Υπομηχανικού Τιμολέωντος Σχοινά υπό αλφαβητικά στοιχεία Α-Β-Γ-Δ-Ε-Ζ-Η-Θ-Ι-Κ-Λ-Μ-Ν-Α εκτάσεως του τμήματος τού­του 6.382,55 τ.μ. και συνορευόμενο γύρωθεν με ιδιοκτησίες επί πλευράς Α-Β μέτρων μήκους 70,20 με Δημήτριο Τσιτρά, επί πλευράς τεθλασμένης Β-Γ-Δ-Ε-Ζ-Η-Θ-Ι μέ­τρων μήκους συνολικά 230,20 τ.μ. με κοινοτική οδό προς παραλία Μελανής πλάτους 5 μέτρων και πέραν αυτού με υπόλοιπο ιδιοκτησίας Αγησιλάου Διανελάκη αποτελώντας με το τμήμα αυτό και προ της διανοίξεως της κοινοτικής οδού ενιαία ιδιοκτησία, επί πλευράς Ι-Κ μέτρων μήκους 22 με ιδιοκτησία Περικλέους Εμβαλωτή, επί πλευράς Κ-Λ μέτρων μήκους 108,20 εν μέρει με ιδιοκτησία Περικλέους Εμβαλωτή και εν μέρει με Κων/νου Ντίνα και τέλος επί πλευράς τεθλασμένης Λ-Μ-Ν-Λ μέτρων μήκους συ­νολικά 58,70 με ιδιοκτησία Κων/νου Ντίνα. Το ως άνω αγροτεμάχιο αποτελούσε προ της διανοίξεως της ως άνω κοινοτικής οδού τμήμα μεγαλύτερης εκτάσεως και ενιαία ιδιοκτησία με αυτή επιφάνειας 25.958 τετραγωνικών μέτρων περίπου διασχιζόμενο από την Κοινοτική οδό προς παραλία Μελανής και συνορευόμενο το όλο ακίνητο γύρωθεν με ιδιοκτησία Κων/νου Ντίνα, Περικλέους Εμβαλωτή, Δημητρίου Τσιτρά, Γε­ωργία Παραπαρέκη και κληρονόμων Θεοδώρου Ζαχαράκη.
Η τιμή πρώτης προσφοράς για την έναρξη του πλειστηριασμού ορίζεται το ποσό των δέκα πέντε χιλιάδων εννιακοσίων Ευρώ (15.900,00 Ευρώ).
Φύλακα και μεσεγγυούχο του παραπάνω ακινήτου που κατασχέθηκε μέχρι την ημέρα του Πλειστηριασμού διόρισα τον ίδιο τον οφειλέτη σύμφωνα με τον Νόμο. Στο σημείο τούτο γίνεται μνεία ότι όπως προκύπτει από υπ αριθμόν 2347/3-7-2009 πιστοποιητικό της Υποθηκοφύλακα Αργαλαστής μέχρι την 2-7-2009 στο ως άνω ακί­νητο φαίνονται 3 Προσημειώσεις Υποθηκών.
Ο πλειστηριασμός αυτός διενεργείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Πολ.Δ. οι ο­ποίες τροποποιήθηκαν δυνάμει του νόμου 3714/7-11-2008 (ΦΕΚ Α 231/2008). Προ­σκαλούνται λοιπόν όσοι θέλουν να γίνουν αγοραστές να προσέλθουν και να πλειοδο­τήσουν, συμμορφούμενοι με τους όρους που αναφέρονται στην άνω κατασχετήρια έκ­θεση και τον Κ.Πολ.Δ. Βόλος 30 Δεκεμβρίου 2009 Η Δικαστική Επιμελήτρια
ΦΩΤΕΙΝΗ Δ. ΚΟΥΡΟΜΠΛΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου