ΤΟΠΙΚΑ

Καπετάνος προ των πυλών;

καπετάνος-προ-των-πυλών-851206

Το όνομα του Κώστα Καπετάνου προστέθηκε στους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται επίσημα θέλουν τις επαφές μεταξύ της βολιώτικης ομάδας και του 25χρονου ποδοσφαιριστή να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
Ο Κώστας Καπετάνος γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου του 1984 στην Πτολεμαΐδα. Πρώτη του επαγγελματική ομάδα ήταν η Κοζάνη με την οποία αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική. Στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει αγωνιστεί με τον Ηρακλή τον Πανιώνιο και φέτος με τον Πανθρακικό, με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε σε επτά ματς. Συνολικά μετράει 81 συμμετοχές στην Α’ Εθνική με πέντε γκολ, 14 στην Β’ με την Κέρκυρα και 11 στην Γ’ με την φανέλα της Κοζάνης στο ξεκίνημα της καριέρας του. Ο Καπετάνος αγωνίζεται ως αριστερό χαφ και πριν από μια εβδομάδα είχε κυκλοφορήσει ότι συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό Πειραιώς, όμως η ΠΑΕ είχε διαψεύσει ότι είχε έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη.
Εν τω μεταξύ καμία εξέλιξη δεν υπήρξε στο θέμα της απόκτησης του Νίκου Σουλτανίδη, ενώ τις τελευταίες ημέρες ακούγεται και το όνομα του 25χρονου Αργεντινού Οσκαρ Αλνταμιράνο.
Εν τω μεταξύ, όπως όλα δείχνουν εβδομάδα πολλών μεταγραφικών εξελίξεων αναμένεται να είναι η επόμενη για τον Ολυμπιακό, μετά δηλαδή το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Ισως μάλιστα οι μεταγραφές να αναγκάσουν τη διοίκηση να προχωρήσει και σε άλλες λύσεις συμβολαίων.
Και τυπικά παρελθόν ο Κοντέων
Ο Πέτρος Κοντέων αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής είχε συναντηθεί πριν δυο εβδομάδες με τον Αχιλλέα Μπέο και είχε συμφωνηθεί να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία των δυο πλευρών. Χθες με την ανακοίνωση της λύσης του συμβολαίου του παίκτη τελείωσε και το τυπικό της υπόθεσης. Ο Πέτρος Κοντέων αποχαιρετά τον Ολυμπιακό, έχοντας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους φιλάθλους, αλλά και σε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του για το ήθος του και την προσωπικότητά του.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πέτρο Κοντέων, τον ευχαριστεί για τη μεγάλη προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά σχέδιά του».
Οσον αφορά στον Λάμπρο Χανιώτη, που έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται για την συνέχεια, ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Και αυτό γιατί η πλευρά του παίκτη επιθυμεί να μείνει ελεύθερος και να επιλέξει ο ίδιος στη συνέχεια την ομάδα που θα αγωνιστεί. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός όμως που δαπάνησε ένα σεβαστό ποσό πέρυσι για να τον κάνει δικό της για ενάμιση χρόνο, περιμένει να προσφορά από κάποια ομάδα που ενδιαφέρεται προκειμένου να τον παραχωρήσει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου