ΤΟΠΙΚΑ

Αρχή στις μεταγραφές με Λούα Λούα

αρχή-στις-μεταγραφές-με-λούα-λούα-851206

Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού την χειμερινή περίοδο είναι θέμα ωρών πλέον! Η αρχή θα γίνει με τον Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα που θα υπογράψει -αν όλα πάνε καλά- συμβόλαιο με τους Πειραιώτες σήμερα.
Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι του Κονγκολέζου επιθετικού θα συναντηθούν κατά την διάρκεια της ημέρας με τους διοικούντες των “ερυθρολεύκων” και πιθανότατα τον Γιάννη Χρυσικόπουλο για να μιλήσουν για την συνεργασία τους.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα προτείνουν συμβόλαιο διάρκειας 6 μηνών με προοπτική ανανέωσης για άλλα 2 χρόνια αν ικανοποιηθούν από τις εμφανίσεις του Λούα Λούα.
Άλλωστε ο 29χρονος επιθετικός δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση και στον Πειραιά ξέρουν πως θα είναι απόλυτα έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στις αρχές Φλεβάρη. Αν βοηθήσει και πείσει τους “ερυθρολεύκους” τότε είναι σίγουρο πως θα ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.
Έτσι λοιπόν, αν δεν συμβεί κάτι εξαιρετικά απρόοπτο, ο Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα θα ξαναφορέσει την “ερυθρόλευκη” φανέλα μετά από ενάμισι χρόνο στο Κατάρ. Στο πρώτο του πέρασμα είχε 30 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 6 τέρματα.

Στροφή σε Μαντσίνι;
Φυσικά ο Λούα Λούα θα είναι απλά η αρχή, αφού οι Πειραιώτες έχουν σκοπό να ενισχυθούν περαιτέρω. Η υπόθεση Μπεν Αρφά έχει ακόμη πολύ… ψωμί και το φινάλε θα το μάθουμε του χρόνου. Συγκεκριμένα τις πρώτες μέρες του 2010.
Ωστόσο, οι “ερυθρόλευκοι” δεν είναι διατεθειμένοι να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια και έχουν στο μυαλό τους, εναλλακτικές λύσεις. Μετά το όνομα του Μονέ-Πακέ, στο προσκήνιο ήρθε ξανά ο Αμαντίνο Μαντσίνι.
Για την ακρίβεια, οι Ιταλοί ανέφεραν πως αναθερμάνθηκε το φλερτ ανάμεσα στον Βραζιλιάνο άσο της Ίντερ και τον Ολυμπιακό, με μια βασική διαφορά όμως! Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ένα μεγάλο σύμμαχο σε σχέση με το καλοκαίρι που ακούει στο όνομα Ζίκο.
Ο τεχνικός των Πειραιωτών σύμφωνα με τους Ιταλούς, μπορεί να πείσει τον συμπατριώτη του να μετακομίσει στον Πειραιά, αφού στην Ίντερ δεν υπολογίζεται από τον Μουρίνιο.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το πρόβλημα είναι η επιθυμία του παίκτη αφού ο Ολυμπιακός με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα τα βρει με τους “νερατζούρι” όμως το καλοκαίρι είχε “σνομπάρει” τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Φυσικά το βάρος αυτή την στιγμή έχει πέσει στον Μπεν Αρφά, όμως και ο Αμαντίνο Μαντσίνι είναι σίγουρα ένα πολύ μεγάλο όνομα και η έλευσή του θα βοηθήσει πάρα πολύ τους “ερυθρολεύκους”. Αν οι Πειραιώτες φέρουν έναν εκ των Μπεν Αρφά, Μαντσίνι θα είναι τεράστια μεταγραφική επιτυχία. Αυτό που λέμε βόμβα μεγατόνων!

Οι γεμάτες “μπαταρίες” του Ντουντού
Μετά τη 9ήμερη άδεια που χορήγησε ο Ζίκο στους παίκτες του, οι πρωταθλητές Ελλάδας επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη με γεμάτες μπαταρίες. Αυτό επεσήμανε και με δηλώσεις του ο Ντουντού στον Τύπο της πατρίδας τους.
Αν αφαιρέσεις τον χρόνο που θέλουμε για να έρθουμε κι εκείνον για να επιστρέψουμε στην Ελλάδα, μείναμε κάτι περισσότερο από πέντε ημέρες στη Βραζιλία. Αλλά, ήταν πολύ καλό διάλειμμα για να δούμε την οικογένεια και τους φίλους μας. Γεμίσαμε τις μπαταρίες μας ενόψει του δεύτερου γύρου“, υπογράμμισε ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου