ΤΟΠΙΚΑ

Καραμπόλα θανάτου στο Μάραθο με νεκρό ηλικιωμένο και σοβαρά τραυματία 40χρονο

καραμπόλα-θανάτου-στο-μάραθο-με-νεκρό-851206

Ενέδρα θανάτου έστησε σε τετραμελή οικογένεια -μεταξύ τους ένα αγοράκι μόλις 3 ετών- από τη Ν. Ιωνία, οδηγός αγροτικού αυτοκινήτου, ο οποίος προκάλεσε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων χθες το μεσημέρι στην εθνική οδό Βόλου-Φαρσάλων, στο ύψος του Μάραθου.
Σκηνές σοκ στο σημείο του δυστυχήματος, καθώς οι διασώστες του ΕΚΑΒ έγιναν μάρτυρες απεγκλωβισμού συναδέλφου τους. Νεκρός είναι ο πατέρας του εργαζόμενου του ΕΚΑΒ Βασίλης Ιατρόπουλος, 77 ετών, συνοδηγός του αυτοκινήτου. Για τον απεγκλωβισμό του στήθηκε επιχείρηση από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η παρέμβαση των πυροσβεστών χρειάστηκε για να βγάλει από την άμορφη μάζα σιδερικών και τον 40χρονο εργαζόμενο του ΕΚΑΒ Νίκο Ιατρόπουλο, ο οποίος με σοβαρά τραύματα εισήχθη εσπευσμένα στο Χειρουργείο του Νοσοκομείου Βόλου.
Ελαφρότερα τραυματίστηκε η σύζυγός του, 34 ετών, ενώ ευτυχώς δεν τραυματίστηκε το τρίχρονο αγοράκι του νεαρού ζευγαριού.
Ένα νεκρό και δύο τραυματίες άφησε πίσω της η τρελή πορεία που ακολούθησε στην εθνική οδό, στις 2:25 το μεσημέρι, το αγροτικό όχημα με οδηγό 45χρονο, κάτοικο Ευξεινούπολης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.
Το αυτοκίνητό του κινούμενο από Βόλο προς Ν. Αγχίαλο βγήκε από την πορεία του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Το όχημα του 45χρονου καρφώθηκε μετωπικά στο ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος Νίκος Ιατρόπουλος.
Ακολούθησε σύγκρουση του δεύτερου οχήματος με άλλο ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση και οδηγό 20χρονο, κάτοικο Ραφήνας Αττικής.
Ο εργαζόμενος του ΕΚΑΒ και ο πατέρας του που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου. Πυροσβέστες έστησαν επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του οδηγού και του συνοδηγού. Στη διπλανή θέση του αυτοκινήτου του ο πατέρας του 40χρονου από τη Ν. Ιωνία είχε εκπνεύσει. Τα τραύματα ήταν μοιραία για τη ζωή του. Η σορός του ανασύρθηκε από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Σοβαρά τραυματισμένος διακομίσθηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο ο εργαζόμενος του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με το Τμήμα Τροχαίας Βόλου δεν τραυματίστηκαν ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου, ούτε νεαρός οδηγός του τρίτου οχήματος, που ενεπλάκη στο τροχαίο.
Αναφερόμενος στα πρώτα στοιχεία της έρευνας ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Βόλου δήλωνε ότι ο οδηγός του φορτηγού είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και «φαίνεται ότι πρέπει να είναι και μεθυσμένος. Η έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος συνεχίζεται».
Τα Χριστούγεννα μετατράπηκαν σε πένθιμα για την οικογένεια. Το σπίτι του στη Ν. Ιωνία βυθίστηκε στο θρήνο για το τραγικό δυστύχημα, ενώ με έκδηλη αγωνία ζητούσαν πληροφορίες οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του συναδέλφου τους.
Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου