ΤΟΠΙΚΑ

Προάγγελος «διαζυγίου» με Σαλπιγγίδη

προάγγελος-διαζυγίου-με-σαλπιγγίδ-851206

Για μια ακόμη φορά ο μάνατζερ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη επανέλαβε την πρόθεση του πελάτη του να δοκιμάσει στο εξωτερικό. Ο κ. Αγγελής με αφορμή την επικείμενη συνάντηση με τον Νικόλα Πατέρα δεν απέκλεισε ακόμη και το ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.
«Προτεραιότητα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη είναι το εξωτερικό, να παίξει σε μία ομάδα σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό. Είναι πολύ καλή η πρόταση του Παναθηναϊκού και ο πρόεδρος του, κύριος Πατέρας μας έχει φερθεί πολύ καλά και έχει δείξει την απαραίτητη υπομονή, αλλά το θέμα είναι ότι υπάρχουν προτάσεις που είναι σε καλύτερα πρωταθλήματα από το ελληνικό», τόνισε αρχικά ο μάνατζερ του «Σάλπι».
Σε ερώτηση για πιθανή επιστροφή του παίκτη στον ΠΑΟΚ: «Προτεραιότητα του παίκτη είναι το εξωτερικό, αλλά δεν είμαι μελλοντολόγος ούτε μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει. Μπορεί να μην γίνει τίποτα μέχρι το καλοκαίρι και να παίξει ο Σαλπιγγίδης στο Μουντιάλ να πιάσει πολύ καλή απόδοση και να προσελκύσει το ενδιαφέρον τότε μεγαλύτερων ομάδων».
Το βέβαιο είναι ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του Σαλπιγγίδη στον Παναθηναϊκό. Ο Νικόλας Πατέρας θα έχει μια τελευταία συνάντηση προκειμένου να ακούσει την οριστική απάντηση του διεθνούς επιθετικού.
Θυμίζουμε ότι δύο πρώτες επαφές των δύο πλευρών δεν είχαν αίσιο τέλος, διότι ο «Σάλπι» έκρινε ότι αυτά που του έδινε ο Παναθηναϊκός δεν τον κάλυπταν οικονομικά. Η πρώτη προσέγγιση αφορούσε ένα ποσό 675.000 ευρώ συν μπόνους, ενώ η δεύτερη περίπου 800.000 ευρώ συν μπόνους.
Αμφότερες απορρίφθηκαν από την πλευρά του παίκτη, όχι όμως και η τρίτη που του κατατέθηκε πριν από περίπου πέντε εβδομάδες κι αφορούσε πάγιες απολαβές 920.000 ευρώ συν παχυλά μπόνους που ανέβαζαν το ποσό κοντά στο 1,2 εκατ. ευρώ. Από τα μέχρι τώρα δεδομένα προκύπτει ότι το θέμα πλέον δεν είναι οικονομικό, αλλά έχει να κάνει με την ευκαιρία που φέρεται να έχει ο Σαλπιγγίδης για να παίξει στο εξωτερικό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου