ΤΟΠΙΚΑ

Ν. Σουλτανίδης… ο επόμενος

ν-σουλτανίδης-ο-επόμενος-851206

Ενώ οι δυο από τους τρεις νεοαποκτηθέντες παίκτες έπαιξαν χθες σε φιλικό στο Βόλο και αναμένονται οι επόμενες μεταγραφικές ενισχύσεις… πρώτη προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, το Σάκη Τσιώλη και τον κόσμο είναι, αφού τέλειωσε νικηφόρα το 2009 και έφερε τους ερυθρόλευκους στη 2η θέση, να ξεκινήσει θετικά και το 2010, που θα φέρει την ομάδα στην κορυφή, για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.
Την ερχόμενη Κυριακή ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό στο Βόλο με στόχο τη νίκη και οι φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν και πάλι δυναμικό παρών και να έχουν συμμετοχή, ενώ περιμένουν επίσημα τις ανακοινώσεις ενίσχυσης με μεταγραφές ουσίας και ανόδου…
Για την επιθετική γραμμή ίσως η πρώτη επιθυμία είναι η απόκτηση του Νίκου Σουλτανίδη, που τις τελευταίες μέρες φαίνεται να είναι πιο κοντά στο Βόλο, αν και για τη μεταγραφή του απαιτεί χρήματα και η Καβάλα… Ο Σουλτανίδης με 144 γκολ σε Β’ και Γ΄ Εθνική (1 γκολ σε 10 ματς Α’) έχει δείξει ότι είναι λύση στο σκοράρισμα, αφού προερχόμενος από τους Ποντίους Ροδόπης σκοράρει αδιακόπως, παίζοντας εδώ και μια δεκαετία σε Κιλκισιακό, Ηρακλή, Χανιά, Καστοριά, Αγροτικό Αστέρα και Καβάλα.
Ισως η πρώτη επιθυμία να ήταν ο Χρήστος Καλαντζής, που πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 27 και έχει εμπειρίες από Α’ ( 97 συμ.- 9 γκολ) και Β΄ Εθνική (137 συμ.- 32 γκολ), παίζοντας σε Καλαμάτα, Λάρισα, Ατρόμητο. Ο Χρήστος Καλαντζής που έχει ξανασυνεργασθεί με το Σάκη Τσιώλη έχει και ευρωπαϊκές συμμετοχές, έχοντας παίξει 4 ματς Ιντερτότο και 6 ΟΥΕΦΑ, ενώ έχει συμμετοχή και στην Εθνική Ελπίδων…
Η μετακίνηση του Καλαντζή στο Βόλο έχει βέβαια κι αυτή τη δυσκολία ότι δεν είναι ελεύθερος από τον Ατρόμητο, ενώ στον ίδιο βαθμό δυσκολίας είναι κι ένας άλλος επιθετικός πόθος επίσης πολλών ομάδων, ο 32χρονος Βαγγέλης Καούνος, που έχει παίξει σε Αρτα, Κοζάνη, Ξάνθη, Καλλιθέα, Εθνικό Αστέρα, Γιάννινα, Καλαμάτα και Αστέρα Τρίπολης, έχοντας συνολικά σε 302 συμμετοχές 105 γκολ.
Για την περίπτωση απόκτησης ξένου επιθετικού το σίγουρο είναι ότι οι κινήσεις θα είναι για γνωστό με θητεία στην Ελλάδα και μετά το ενδιαφέρον του περασμένου καλοκαιριού, αλλά και το ότι είναι Αργεντινός (και στο Βόλο υπάρχουν ήδη 3) παραπέμπουν στον Γκαστόν Κάσας που είναι στη Λάρισα…
Ο Άνχελ Γκαστόν Κάσας Χόρχε και η 15ετής επαγγελματική του διαδρομή πιστοποιεί ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ιδιαίτερη ικανότητα και συνέπεια στο σκοράρισμα, ενώ
επίσης ένα όνομα που ακούστηκε είναι του επίσης Αργεντίνου Μάρτιν Αστουντίγιο. Θυμίζουμε πως ήδη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ενισχυθεί κάτω από τα γκολπόστ με τον Κηπουρό, στην άμυνα με τον Λιαπάκη και στα χαφ με τον Κόρμπο.
Τα εισιτήρια
Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010 στις 15:00 στο ΕΑΚ Βόλου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β Εθνικής.
Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται από τα εξής σημεία:
* ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, τηλ.: 24210 34507,
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, Βόλος, τηλ.: 24210 20720,
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 37, στη Νέα Δημητριάδα, Βόλος, τηλ.: 24210 53749,
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 47Α, (Ιωλκού), Βόλος, τηλ.: 24210 32110.
Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ (θύρα 1) και 15 ευρώ (θύρες 3-5).
Η είσοδος είναι δωρεάν για τους κατόχους καρτών διαρκείας, για τις γυναίκες και τα παιδιά.
Οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 6.
Ο Μάνταλος διαιτητής
Ο Σταύρος Μάνταλος από την Αθήνα για 3η φορά φέτος θα είναι ο άρχοντας της κυριακάτικης αναμέτρησης μεταξύ του Ολυμπιακού και του Πανσερραϊκού.
Ο Σ. Μάνταλος φέτος σφύριξε στα ματς Ολυμπιακός -Κέρκυρα 1-3, Πανσερραϊκός-Διαγόρας 1-2, Αιγάλεω-Ηλιούπολη 0-1 και ΟΦΗ –Ολυμπιακός, ενώ στο παρελθόν έχει σφυρίξει δυο ματς του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο (7/10/07 2-2 και 12/4/09 3-1).
Ποινική δίωξη
Η πρώτη δικαστική παρέμβαση για «στημένο» παιχνίδι είναι γεγονός… Η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη για τον φετινό αγώνα (15/11) ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και τον Πιερικό που έληξε με σκορ 1-2. Η δίωξη ασκήθηκε με αφορμή τα όσα δήλωσε προ ημερών ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού Πέτρος Θεοδωρίδης. Πλέον οι δικαστικές αρχές θα ερευνήσουν την υπόθεση, ενώ η εξέλιξη αυτή είναι σημαντική, αφού είναι η πρώτη φορά που οι δικαστικές αρχές ξεκινούν έρευνα για ένα τέτοιο θέμα, ασκώντας μάλιστα ποινική δίωξη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου