ΤΟΠΙΚΑ

60χρονος ψαράς έπεσε νεκρός μέσα στο σκάφος του

60χρονος-ψαράς-έπεσε-νεκρός-μέσα-στο-σκά-352843

Στο πένθος το Τρίκερι για την πρόωρη απώλεια του 60χρονου Κώστα Μπρισμπέου

Τελευταίο μεροκάματο για έναν 60χρονο επαγγελματία αλιέα, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή μέσα στο αλιευτικό του σκάφος, το οποίο έπλεε στον Παγασητικό, ανοιχτά της ΑΓΕΤ. Ο πρόωρος θάνατος του άτυχου οικογενειάρχη βύθισε στο πένθος το Τρίκερι, από όπου κατάγονταν και όλους όσοι τον γνώριζαν.

Ο 60χρονος Κώστας Μπρισμπέος είχε βγει, σήμερα, στη θάλασσα μαζί με το γιο του, ο οποίος ακολούθησε τα επαγγελματικά του βήματα. Βρίσκονταν μαζί για την ψαριά της ημέρας μέσα στο σκάφος, όταν γύρω στις 9.30 το πρωί ο αλιέας αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Ο 30χρονος γιος του προσπάθησε να τον συνεφέρει με την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ άμεσα ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο και με άλλο σκάφος διασώστης του ΕΚΑΒ προσέγγισε το αλιευτικό, προκειμένου να μη χαθεί χρόνος για τον 60χρονο.

Ο γιος του ταυτόχρονα κατηύθυνε το αλιευτικό στο λιμάνι, όπου ανέμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, όμως, το μοιραίο είχε επέλθει. Στο Νοσοκομείο Βόλου, οι γιατροί απλά διαπίστωσαν ότι είχε καταλήξει.

Το άγγελμα του πρόωρου θανάτου βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς, συναδέλφους και φίλους του.

Ο άτυχος 60χρονος κατέλιπε τη σύζυγό του, παιδιά και δύο εγγονάκια.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη στις 5μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Τρίκερι.

Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Βόλου, στο πλαίσιο της οποίας παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου