ΤΟΠΙΚΑ

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ηλικιωμένο

θανατηφόρο-τροχαίο-με-θύμα-ηλικιωμέν-356536

Χθες στην οδό 2ας Νοεμβρίου με Κουντουριώτου

Σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου με δίκυκλο οδήγησε σε σοβαρό τραυματισμό ηλικιωμένου, οδηγού του δικύκλου, ο οποίος δυστυχώς κατέληξε λίγες ώρες αργότερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Νεκρός είναι ο 69ρονος, Παναγιώτης Καραγιώργος, κάτοικος εν ζωή Βόλου.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 11.30 το πρωί στην οδό 2ας Νοεμβρίου με Κουντουριώτου, ενώ υπήρχε πολύς κόσμος στη διασταύρωση μπροστά από το Σούπερ Μάρκετ Α.Β. Βασιλόπουλος.

Ο άτυχος οδηγός του δικύκλου κινούνταν επί της 2ας Νοεμβρίου με κατεύθυνση προς Βόλο και στο ύψος της Κουντουριώτου, σύμφωνα με την Αστυνομία, έστριψε αριστερά, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από φορτηγό αυτοκίνητο κλειστού τύπου (Van) που κινούνταν στη ίδια οδό στην κατεύθυνση προς Νέα Ιωνία.

Ο ηλικιωμένος τραυματίστηκε σοβαρά σε διάφορα σημεία του σώματός του και στο κεφάλι καθώς δεν φορούσε προστατευτικό κράνος και άμεσα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας αλλά δυστυχώς παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή υπέκυψε στα τραύματά του.

Η Τροχαία Βόλου συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων για τα ακριβή αίτια πρόκλησης του τροχαίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου