ΤΟΠΙΚΑ

Εξι ομάδες της Σούπερ Λίγκα εκτός Κυπέλλου

εξι-ομάδες-της-σούπερ-λίγκα-εκτός-κυπέ-851206

Συνολικά έξι ομάδες της Σούπερ Λίγκα, αποχαιρέτησαν πρόωρα το θεσμό του Κυπέλλου Hellas on Line. Εκτός θεσμού έμειναν Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Ηρακλής, Πανθρακικός, Εργτέλης και η ΑΕΛ.
Κατά τ άλλα, ο Παναθηναϊκός με χαρακτηριστική άνεση και τον Σωτήρη Νίνη να σκοράρει μετά από 2,5 χρόνια νίκησε στην Κοζάνη τον Εορδαϊκό με 3-0 και πήρε το εισιτήριο, ενώ ο ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ» του Ηρακλείου εκμεταλλεύτηκε τη μοναδική καλή ευκαιρία που δημιούργησε και με τον Θανάση Παπάζογλου να βρίσκει δίχτυα νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ. Με τη φωτιά έπαιξε και ο Αρης στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων εναντίον του Ασπρόπυργου, τον οποίο κέρδισε με 4-3.

Ηττα της ΑΕΚ
Εκτός Κυπέλλου Ελλάδας έμεινε χθες η ΑΕΚ, που γνώρισε την ήττα 1-0 στη Φυλή από τον Θρασύβουλο. «Χρυσός» σκόρερ ο Καραμαλίκης στο 104’, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή. Δύο δοκάρια για την «Ένωση», αλλά μέτρια απόδοση από τους λεγόμενους «πρωτοκλασάτους» παίκτες της. Κορυφαίος των νικητών ο Μίλτος Σαπάνης.
Πέρα από την απόδοση, την οποία θα μπορούσε να αποδώσει κανείς στην κόπωση κάποιων παικτών, τις αλλαγές στα πρόσωπα της ενδεκάδας και άλλα, ανεξήγητα νωθροί παρουσιάστηκαν μερικοί από τους πιο σημαντικούς παίκτες του «Δικέφαλου», σαν να μην είχαν προηγηθεί οι υπόλοιπες «βόμβες» στον θεσμό. Σε ρυθμούς φιλικού ο Σκόκο, συνεχίζει να μην βρίσκει στόχο ο Μπλάνκο. Ψυχωμένοι και με σχέδιο οι παίκτες του Νίκου Κεχαγιά, πανηγύρισαν την τεράστια πρόκριση! Οργισμένη αντίδραση και αποδοκιμασίες από τον κόσμο της ΑΕΚ που βλέπει την ομάδα του να μένει εκτός στόχων από τον Οκτώβρη.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Μπαρτζώκας, Βασιλείου, Ζαπρόπουλος, Πιπίνης, Σαπάνης, Ντοριβάλ (65Μίχος), Μαυροματίδης, Χατζηπαντελίδης, Κατσίκης (56Ντελγκάδο), Παληεώργος, Αλεξάντροβιτς (84Καραμαλίκης)
AEK: Σάχα, Γεωργέας, Άρτσε, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Χέρσι (53Σκόκο), Μάκος, Γιάχιτς, Λεονάρντο (91Ιορντάκε), Ταχτσίδης (74Παυλής), Μπλάνκο

Tα Τρίκαλα πέταξαν έξω τον Ηρακλή!
Αλλη μία έκπληξη χθες στο Κύπελλο. Τα Τρίκαλα προκρίθηκαν πανηγυρικά στην τέταρτη φάση του θεσμού κερδίζοντας δίκαια με 1-0 το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Απόλυτα δίκαιη η νίκη των Θεσσαλών, ενώ με παίκτη λιγότερο από το 54 έπαιξαν οι φιλοξενούμενοι.
Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 17 με δυνατό σουτ του Σαββίδη εκτός περιοχής, ο οποίος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα Μπαντή.
Tρίκαλα (Γιώργος Βαζάκας): Τόλιος, Καρράς (81 Αντωνιάδης), Θεοδοσιάδης, Γιώτας, Προβατίδης, Σαββίδης, Τροϊρης, Τελκίνσκι (71 Τεντολούρης), Μίγγας (79 Τάμερους), Μανουσάκης, Ενόκ.
Ηρακλής (Ολεγκ Προτάσοφ): Μπαντής, Παπαζαχαρίας, Ιωαννίδης (64 Γιάκοπμ), Κατσικάς, Μάρτος, Ηλιάδης, Ντίε, Επστάιν, Γιάντσης, Μπόσνιακ (38 Βουτσιάς), Κονέ (70 Νταλαμπόνα).

Οι 16 του κυπέλλου
Συνοπτικά τα αποτελέσματα στη φάση των 32:
Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός 3-1
Καλαμάτα-ΠΑΣ Γιάννενα 0-3
Παναιτωλικός-Πανιώνιος 7-8 (πεν)
Αιγάλεω-Αστέρας Τρίπολης 0-3
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-1
Αγροτικός Αστέρας-Καβάλα 0-3
Πιερικός-Εργοτέλης 6-4 (4-2 πέν.)
Ιωνικός-Λεβαδειακός 1-2
Εθνικός-Skoda Ξάνθη 1-2
Καλλιθέα-Πανθρακικός 1-0
Βισαλτιακός-Ατρόμητος 0-0, 4-5 πέναλτι
Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα 2-1
Εορδαϊκός-Παναθηναϊκός 0-3
Ασπρόπυργος-Άρης 3-4
Τρίκαλα-Ηρακλής 1-0
Θρασύβουλος-ΑΕΚ 1-0

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου