ΤΟΠΙΚΑ

Βράβευση αριστούχου φοιτητή Ιατρικής

βράβευση-αριστούχου-φοιτητή-ιατρική-391999

Σημαντική στιγμή της χθεσινής εκδήλωσης του Κοινού των Μαγνήτων αποτέλεσε η βράβευση του Γιώργου Λουφόπουλου από το Στεφανοβίκειο, του πρώτου εισαχθέντα σε Ιατρική Σχολή από όλη τη Μαγνησία, με 19.400 μόρια.

Ο αριστούχος απόφοιτος του Λυκείου Βελεστίνου, παρέλαβε το βραβείο από τον κ. Πράντζο, αντιπρόεδρο του κοινού των Μαγνήτων, ο οποίος ανέγνωσε παράλληλα την επιστολή του Δημήτρη Ηλιόπουλου, διευθυντή του Κέντρου Συστημικής Βιοατρικής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Λος Αντζελες (UCLA), ο οποίος δεν κατέστη δυνατό να παραστεί, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ο Γιώργος Λουφόπουλος εισήχθη στη Σχολή Στρατιωτικής Ιατρικής Θεσσαλονίκης, πρώτος από όλη τη Μαγνησία και στόχος του είναι να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, έχοντας ως πρότυπο την πορεία ζωής του καθηγητή Ηλιόπουλου. Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο αριστούχος φοιτητής εξέφρασε τα συναισθήματα χαράς και τιμής που τον διακατέχουν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι όνειρό του είναι να σταδιοδρομήσει στην Ιατρική.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας και τη Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου και πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών φίλων του πολιτισμού και της επιστήμης.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου