ΤΟΠΙΚΑ

70χρονη πνίγηκε ενώ κολυμπούσε

70χρονη-πνίγηκε-ενώ-κολυμπούσε-393940

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες του Λιμενικού για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της άτυχης γυναίκας

Νεκρή ανασύρθηκε χθες στη 1.09 το μεσημέρι από τη θαλάσσια περιοχή της περιοχής Κορώπης μία 70χρονη γυναίκα αγνώστων στοιχείων.

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από σκάφος να επιπλέει στα 300 μέτρα από τη θάλασσα. Άμεσα ειδοποιήθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου και το ΕΚΑΒ. Σκάφος του λιμενικού έπλευσε στο σημείο και δυστυχώς ανέσυρε νεκρή την 70χρονη από τη θάλασσα.

Το λιμενικό παρέδωσε την άτυχη γυναίκα σε πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στα Καλά Νερά στη 1.30 το μεσημέρι. Η 70χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός της.

Στο μεταξύ, μέχρι αργά χθες το απόγευμα βρισκόταν σε εξέλιξη η έρευνα του Λιμενικού για τα ακριβή στοιχεία της 70χρονης. Προφανώς η άτυχη γυναίκα βρισκόταν μόνη στην ακτή και κανένας δεν μπορούσε να βεβαιώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς της, ενώ ούτε και στα προσωπικά της αντικείμενα υπήρχαν έγγραφα.

Οι λιμενικοί βρήκαν στην παραλία τα ρούχα της και τα κλειδιά του σπιτιού της. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι είναι κάτοικος της περιοχής, όμως ζούσε μόνη. Οι λιμενικοί προσπαθούσαν να βεβαιώσουν τα στοιχεία ταυτότητάς της από συγγενικά της πρόσωπα.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων για τις ακριβείς συνθήκες, που συνέβη ο πνιγμός, αλλά και τα αίτια θανάτου της.

Στο μεταξύ ο θάνατος της 70χρονης ανεβάζει στους εννέα τους πνιγμούς στη Μαγνησία, με τελευταίο περιστατικό της 68χρονης Βουλγάρας, τη Δευτέρα στην παραλία Κουκουναριές.

Ο απολογισμός για τους θανάτους κατά την κολύμβηση αυξάνεται ανησυχητικά στη Μαγνησία και προκαλεί έντονο προβληματισμό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου