ΤΟΠΙΚΑ

Διαμαρτυρίες για βλάβη της ΔΕΥΑΜΒ

διαμαρτυρίες-για-βλάβη-της-δευαμβ-402496

Κάτοικοι στον Ανω Βόλου κατήγγειλαν ότι χάθηκαν δεκάδες κυβικά μέτρα νερού

Για απώλεια δεκάδων κυβικών μέτρων νερού εξαιτίας βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΥΑΜΒ, μιλούν κάτοικοι της περιοχής στον Ανω Βόλο. Όπως καταγγέλλουν είχαν ειδοποιήσει από την περασμένη Τρίτη για τη διαρροή νερού, ωστόσο έως και χθες το πρωί, συνεργεία της υπηρεσίας δεν είχαν επιληφθεί του θέματος. Τις καταγγελίες εντούτοις διαψεύδει ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Στέργιος Παπαευσταθίου, ο οποίος αναζητώντας την καταγγελία στο ηχητικό αρχείο κλήσεων, διαπίστωσε ότι η ενημέρωση έγινε μόλις το περασμένο Σάββατο και υπογράμμισε ότι χθες συνεργείο πήγε στην περιοχή για να διορθώσει τη βλάβη.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, έξω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στον Ανω Βόλο, ήδη από την περασμένη Τρίτη «αναβλύζει νερό». Καταγγέλλοντες που επικοινώνησαν με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, υποστήριξαν ότι από την περασμένη Τρίτη η Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου ενημέρωσε τη ΔΕΥΑΜΒ για τη βλάβη κι ότι έως και χθες το πρωί κανένας δεν είχε επιληφθεί του θέματος.

Μάλιστα έκαναν λόγο για την απώλεια δεκάδων κυβικών μέτρων νερού όλες αυτές τις ημέρες, «την ίδια ώρα που η ΔΕΥΑΜΒ απευθύνει συστάσεις στους πολίτες να κάνουν οικονομία στο νερό». «Δεν μπορεί η ΔΕΥΑΜΒ να ζητά από τους καταναλωτές να κάνουν οικονομία, το νερό να έχει χλωριόντα και η ίδια η ΔΕΥΑΜΒ να μην φροντίζει επί μέρες για την αποκατάσταση της βλάβης», έλεγε αγανακτισμένος πολίτης στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Ερωτηθείς για το θέμα ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Στέργιος Παπαευσταθίου, αναζήτησε την ενημέρωση για τη βλάβη στο ηχητικό αρχείο της υπηρεσίας. «Η καταγγελία έγινε το Σάββατο 25 Ιουλίου. Σήμερα το πρωί μάλιστα, συνεργείο της ΔΕΥΑΜΒ προχώρησε σε επιτόπιο έλεγχο για την αποκατάσταση του προβλήματος», ανέφερε σε κατηγορηματικό τόνο ο κ. Παπαευσταθίου.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου