ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες «Χωρίς Μεσάζοντες»

ξεκίνησαν-οι-παραγγελίες-χωρίς-μεσά-498763

Το Σάββατο 6 Ιουνίου η διανομή των προϊόντων

Αρχισαν οι παραγγελίες «Χωρίς Μεσάζοντες» για μέλι, παραδοσιακά ζυμαρικά, φέτα, γίδινο τυρί, αλεύρι, απορρυπαντικά και χαρτικά, η διανομή των οποίων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 6 Ιουνίου, στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Οι παραγγελίες γίνονται είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα (www.anwsi.gr) είτε τηλεφωνικά τις καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483, κιν.: 6936212706.

Για την προέλευση και τις τιμές προϊόντων η ΑΝΩΣΗ Εθελοντές Βόλου ενημερώνει:

  • Ανθόμελο και Πευκόμελο από τη Δράκεια Μαγνησίας σε συσκευασία του ενός κιλού και τιμή 6 ευρώ/κιλό.
  • Παραδοσιακά Ζυμαρικά Α’ ποιότητας από την Αμφίκλεια Φθιώτιδας: Χυλοπίτες, Κριθαράκι, Τραχανάς Γλυκός Σιμιγδαλένιος στην τιμή των 2,5 ευρώ/κιλό.
  • Φέτα και Τυρί Γίδινο από τον Παραπόταμο Λαρίσης, τυροκομείο Αβραμούλη Δημητρίου, στην τιμή των 25 ευρώ/4,240 κιλά, σε στεγανή πλαστική συσκευασία με γάρο (καθαρό βάρος 4,240 κιλά – 5,90 ευρώ/κιλό). Η φέτα διαθέτει προστατευόμενη ονομασία προέλευσης ΠΟΠ και το τυροκομείο διαθέτει πιστοποιητικά ISO και AGROCERT. Εκτός παραγγελίας θα υπάρχουν και παραδοσιακά τυριά, όπως Μανούρι ΠΟΠ, Ανθότυρο και Κεφαλοτύρι, σε μικρότερες συσκευασίες vacoum.
  • Αλεύρι από ελληνικά μαλακά σιτάρια (μαλακό για όλες τις χρήσεις) και Αλεύρι από ελληνικά σκληρά σιτάρια (σκληρό ελαφρώς κίτρινο) φετινής σοδειάς από τους Μύλους Σιούρη Λάρισας, στην τιμή των 5,5 ευρώ/10κιλο, σε συσκευασία των 10 κιλών (0,55 ευρώ/κιλό).

Το αλεύρι διαθέτει πιστοποιητικό ISO 22000 (Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων – ΣΔΑΤ) και χημικές αναλύσεις. Από τους ίδιους μύλους θα υπάρχουν εκτός παραγγελίας και άλλοι τύποι Αλεύρων όπως Σικάλεως (0,70 ευρώ/κιλό) και Ολικής (0,70 ευρώ/κιλό) σε συσκευασίες των 5 κιλών, Πολύσπορο (0,90 ευρώ/κιλό) και για Πίτσα (0,70 ευρώ/κιλό) σε συσκευασίες των 2 κιλών.

Επιπλέον οι παραγγελίες αφορούν απορρυπαντικά και Χαρτικά από την ελληνική εταιρεία «Εψιλον Ελλάς» στην Πιερία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου