ΤΟΠΙΚΑ

550 τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία

550-τα-μέλη-του-πασοκ-στη-μαγνησία-503610

Με νέο πραγματικό Μητρώο οι εκλογές αντιπροσώπων

Με βάση το νέο Μητρώο μελών που περιλαμβάνει 550 πραγματικές εγγραφές στη Μαγνησία, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογικές διαδικασίες για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Η εκλογή αντιπροσώπων για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (5-7/6/2015), θα διεξαχθεί στους Καλλικρατικούς Δήμους του νομού Μαγνησίας, αύριο Κυριακή 24 Μαΐου 2015 και σύμφωνα με εγκύκλιο του Κινήματος, για κάθε δέκα έγκυρες ψήφους, θα προκύπτει μια θέση αντιπροσώπου, ενώ το 30% των αντιπροσώπων θα είναι γυναίκες.

Ρεπορτάζ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΚΙΔΗΣ

Το νέο μητρώο Μελών αποτελείται από τα μέλη και φίλους που επιβεβαίωσαν τα στοιχεία τους ή συμπλήρωσαν αίτηση εγγραφής μέχρι και την Τετάρτη 20 Μαΐου και χθες παρελήφθη από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας το νέο Μητρώο με 550 μέλη.

«Εκτιμούμε», τονίζει ο Γραμματέας της οργάνωσης κ. Λάμπρος Νούσιας ότι και την ημέρα της εκλογής αντιπροσώπων, δηλαδή την προσεχή Κυριακή, θα υπάρξουν κι άλλες εγγραφές, περίπου 100 αν επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον που επέδειξαν τηλεφωνικά φίλοι και παλιά μέλη που δεν πρόλαβαν τη διαδικασία μέχρι την περασμένη Τετάρτη.

Το Μητρώο θα είναι ανοιχτό και κατά τη μέρα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των Συνέδρων με την προϋπόθεση βέβαια, ότι κάθε ενδιαφερόμενος για συμμετοχή του στη διαδικασία, με αίτησή του θα αιτείται την εγγραφή του στο μητρώο Μελών του κόμματος. Δικαίωμα του Εκλέγεσθαι ως αντιπρόσωποι στο Συνέδριο έχουν μόνο τα μέλη του Κόμματος».

Το πρόγραμμα εκλογής αντιπροσώπων

Για την ενημέρωση των μελών του ΠΑΣΟΚ η εκλογική διαδικασία, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΕ Μαγνησίας, έχει ως εξής:

1. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 24 Μαΐου 2015 από 09:00 έως 19:00

2. Τα εκλογικά κέντρα ανά Καλλικρατικό Δήμο είναι:

  • Δ. Ο. Βόλου: Γραφεία ΝΕ ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας (Αντωνοπούλου 66, 2ος όροφος)
  • Δ. Ο. Αλμυρού: Εργατικό Κέντρο Αλμυρού
  • Δ. Ο. Ρήγα Φεραίου: ΚΕΠ Στεφανοβικείου
  • Δ. Ο. Ζαγοράς/ Μουρεσίου: Δημαρχείο Ζαγοράς
  • Δ. Ο. Νοτίου Πηλίου: Δημαρχείο Αργαλαστής (πρώην ΚΕΓΕ)
  • Δ. Ο. Σκιάθου: 2ο Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου

3.Οι εφορευτικές επιτροπές που έχουν συσταθεί θα φροντίσουν για την τήρηση όλων των κανόνων της εκλογικής διαδικασίας (μυστικότητα κλπ) σύμφωνα με τα πρότυπα των εθνικών εκλογών. Η ψηφοφορία θα γίνει με βάση το πιστοποιημένο μητρώο.

4. Η συμμετοχή στη διαδικασία απαιτεί υποχρεωτικά επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλων δημοσίων εγγράφων που αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία του (διαβατήριο, άδεια οδήγησης, βιβλιάριο υγείας) και οικονομική συνδρομή 3€.

Περισσότερες πληροφορίες, στα γραφεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας στα τηλέφωνα 2421305572-3.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου