ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεάν κατασκήνωση στη ΧΑΝ

δωρεάν-κατασκήνωση-στη-χαν-503667

Συμμετοχή 50 περίπου παιδιών φέτος μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ

Πρόγραμμα δωρεάν κατασκήνωσης με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ υιοθετεί για δεύτερη χρονιά η ΧΑΝ, προς όφελος 50 περίπου παιδιών. Τα παιδιά που θα επιλεγούν, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την τρίτη κατασκηνωτική περίοδο, η οποία θα διαρκέσει μεταξύ 3 και 24 Αυγούστου, στις εγκαταστάσεις που βρίσκονται στον Αη Γιάννη Πηλίου.

«Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουμε, αφορά ανέργους και χαμηλόμισθους, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στον ΟΑΕΔ έως τις 25 Μαΐου» όπως αναφέρει ο Γιώργος Πλεξίδας, υπεύθυνος της κατασκήνωσης, που συμπληρώνει φέτος 91 χρόνια ζωής.

Στο μεταξύ, οι διαθέσιμες θέσεις για τις δύο πρώτες περιόδους έχουν ήδη συμπληρωθεί και έχει ανοίξει, στο μεταξύ, ο κύκλος εγγραφών για την τρίτη, κατά σειρά, περίοδο.

«Γενικώς, υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα προγράμματα της κατασκήνωσης της ΧΑΝ στην Αη Γιάννη Πηλίου», όπως επισημαίνει ο κ. Πλεξίδας, ο οποίος τονίζει παράλληλα ότι «ήδη από το Φεβρουάριο ξεκινούν οι εγγραφές και υπάρχουν περίοδοι κατά τις οποίες οι θέσεις κλείνονται μέσα σε μια μέρα».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου