ΤΟΠΙΚΑ

Απέραντη θλίψη για την απώλεια του ωρολογοποιού Δαμιανού Γεωργιάδη

απέραντη-θλίψη-για-την-απώλεια-του-ωρο-506009

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με πρόβλημα υγείας ο ωρολογοποιός – χρυσοχόος Δαμιανός Γεωργιάδης σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στο Βόλο όπου ο 83χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ωρολογοποιών Χρυσοχόων εξέδωσε χθες συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οικογένεια του εκλεκτού συναδέλφου τους, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και ενεργό μέλος.

Ο εκλιπών διατηρούσε επί σειρά ετών χρυσοχοΐο – ωρολογοποιείο στο κέντρο του Βόλου, στην οδό Κ. Καρτάλη 37. Ο Δαμιανός Γεωργιάδης γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία και από μικρός στράφηκε στην ωρολογοποιία. Εκπαιδεύτηκε στην Ελβετία στο σέρβις ελβετικών ωρολογίων και επέστρεψε στο Βόλο όπου άνοιξε την επιχείρησή του.

Συνάδελφοί του έλεγαν ότι ήταν εργατικός και ευσυνείδητος επαγγελματίας, πάντα χαρούμενος και ομιλητικός, δραστήριος, με μεγάλη κοινωνική και επαγγελματική δράση.

Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Αργυροχρυσοχόων Μαγνησίας από το 1982 έως το 1988 και μέλος του Δ.Σ. για πολλά χρόνια. Επί προεδρίας του οργάνωσε τον τοπικό Σύλλογο στον οποίο υπήρξε και ιδρυτικό μέλος.

Ηταν παντρεμένος και από το γάμο του απέκτησε δύο παιδιά και τέσσερα εγγόνια. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Νέας Ιωνίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου