ΤΟΠΙΚΑ

Παρελθόν ο Σταμάτης Βακούλας

παρελθόν-ο-σταμάτης-βακούλας-537704

Παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος στο Ν. Πήλιο

Την παραίτησή του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, υπέβαλε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νοτίου Πηλίου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Σταμ. Βακούλας, πρώην Δήμαρχος Σηπιάδας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η παραίτηση Βακούλα από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, υποβλήθηκε με φόντο τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης με τα έργα στον πρώην Δήμο Σηπιάδος.

Εκτός από την πειθαρχική ποινή που είχε επιβληθεί στον πρώην υποψήφιο Δήμαρχο για παράβαση καθήκοντος και τη στέρηση της ιδιότητας του αιρετού για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει σοβαρή εξέλιξη στη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης με τον Ανακριτή Βόλου να καλεί σε απολογίες όσους εμπλέκονται στην υπόθεση με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Εκτός από τον πρώην Δήμαρχο Σηπιάδας που αποτελεί παρελθόν για το Δημοτικό Συμβούλιο, η παράταξή του «Νότιο Πήλιο, ο Δήμος μας», έχει θέσει σε αργία και τον πρώην Δήμαρχο Αργαλαστής κ. Μιλτ. Γαϊτανά, με συνέπεια η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας να αριθμεί πλέον 8 μέλη.

Την προσεχή εβδομάδα, προβλέπεται να κληθεί να ορκιστεί Δημοτικός Σύμβουλος στη θέση του κ. Βακούλα, ο πρώτος επιλαχών από τη Δημοτική Ενότητα Μηλεών κ. Φιλ. Κατόγιας και αμέσως μετά να συγκληθεί η ομάδα μείζονος μειοψηφίας για να εκλέξει το νέο επικεφαλής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου