ΤΟΠΙΚΑ

Δάκρυα χαράς για το 1ο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής στην τελετή απονομής ECOMOBILTY 2014-15

δάκρυα-χαράς-για-το-1ο-τεε-ειδικής-αγωγή-547762

Κορυφαία βράβευση για το 1ο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Νέας Ιωνίας και μεγάλη βραδιά η χθεσινή στην Αθήνα, στην τελετή απονομής των Βραβείων της Εκστρατείας ECOMOBILITY 2014-15, στο πλημμυρισμένο από τον ενθουσιασμό των εφήβων αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς στο Μαρούσι.

Στην εκστρατεία FREE Mobility, το κορυφαίο Βραβείο έλαβε η εργασία του 1ο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Νέας Ιωνίας Μαγνησίας, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα όλων, ενώ δάκρυα χαράς κυλούσαν για τη μεγάλη διάκριση από τα παιδιά του 1ου ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Νέας Ιωνίας.

Η εργασία που πήρε το κορυφαίο βραβείο για τις προτάσεις Οικολογικής Μετακίνησης της περιόδου 2014-15 απονεμήθηκε στην ομάδα μαθητών του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου της Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων. Οι μαθητές και ο καθηγητής τους θα συμμετέχουν στην αποστολή του ECOCITY στις Βρυξέλλες, που θα γίνει στο τέλος Ιουνίου, για να επισκεφθούν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και τα ευρωπαϊκά δίκτυα NGOs.

Στην Εκστρατεία FREE MOBILITY στο βραβείο Εργασίας για την ανεμπόδιστη και Ελεύθερη Μετακίνηση, το 2ο Βραβείο πήγε στο ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου Αττικής, το 3ο Βραβείο: ΕΕΕΕΚ Νάουσας.

Στους μαθητές και συντελεστές της Εκστρατείας έστειλε μήνυμα η Ευρωβουλευτής Ελισσάβετ Βόζενμπεργκ, που θα φιλοξενήσει τη νικήτρια ομάδα στις Βρυξέλλες τον Ιούνιο. Το μήνυμα ανέφερε: «Στα παιδιά της εκστρατείας ECOMOBILITY, αξίζουν πραγματικά θερμά συγχαρητήρια. Έχουν αποδείξει στην πράξη τι θα πει εθελοντισμός, τι θα πει αγάπη για τον πολίτη, αγάπη για ένα υγιές περιβάλλον μέσα στην πόλη, έχουν αποδείξει τι θα πει να προσπαθείς με σύστημα, με συνέπεια, με ψυχή και να φέρνεις αποτελέσματα. Είναι μεγάλη χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε στο Κοινοβούλιο τον Ιούνιο, για να γνωρίσετε από κοντά πώς γίνονται εδώ οι εργασίες της Ευρώπης, που αφορούν στην πατρίδα μας, για να καταλάβετε και εσείς πόσο έχετε συμβάλλει στην ποιότητα και την αναβάθμιση της ζωής. Να συνεχίσετε με το ίδιο θάρρος. Μπράβο σας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου