ΤΟΠΙΚΑ

Ξεψύχησε 52χρονος από καρδιά

ξεψύχησε-52χρονος-από-καρδιά-562814

Ξεχορτάριασε τον κήπο του πατρικού του στο Τρίκερι μαζί με το γιο του όταν αισθάνθηκε έντονο πόνο στην πλάτη

Την τελευταία του πνοή στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής άφησε ένας 52χρονος Βολιώτης, πατέρας δύο παιδιών. Πρόκειται για το Φώτη Ζωγραφόπουλο ο οποίος είχε πάει το Σαββατοκύριακο στο πατρικό του σπίτι στο Τρίκερι για αγροτικές εργασίες. Υπέστη εκτεταμένο έμφραγμα. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Χθες, στις 9:30 περίπου το πρωί, ο 52χρονος άνδρας βρισκόταν στον κήπο του πατρικού του σπιτιού στην Αγία Κυριακή Τρικερίου μαζί με το γιο του. Ο ίδιος και η οικογένειά του διαμένουν στο Βόλο, είχαν πάει όμως για το Σαββατοκύριακο στο Τρίκερι για αγροτικές εργασίες.

Ξεχορτάριαζαν τον κήπο, όταν ξαφνικά ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε έντονο πόνο στην πλάτη.

Συνοδεία του γιου του, μεταφέρθηκε στο περιφερειακό ιατρείο Τρικερίου, όπου τον εξέτασε αγροτικός γιατρός. Αμέσως διαπίστωσε τη σοβαρότητα της κατάστασης και κάλεσε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής. Ασθενοφόρο του Κ.Υ. ξεκίνησε από την Αργαλαστή ενώ από το Τρίκερι ξεκινούσε και ΙΧΕ που μετέφερε τον άτυχο άντρα για να μη χαθεί χρόνος. Τον 52χρονο παρέλαβε το ασθενοφόρο στο δρόμο μεταξύ Αργαλαστής –Τρικερίου.

Ο θεράπων ιατρός του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής έδωσε μάχη για να κρατήσει στη ζωή τον 52χρονο. Διαπίστωσε από την πρώτη εξέταση ότι υπέστη εκτεταμένο έμφραγμα. Του παρείχε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα και μόλις ο ασθενής ηρέμησε από τους έντονους πόνους, έδωσε εντολή για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Βόλου. Ο γιος του ξεκίνησε με δικό του όχημα για Βόλο. Την ώρα όμως που ετοιμαζόταν το παραπεμπτικό, η καρδιά του 52χρονου δεν άντεξε.

Ξεψύχησε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Η είδηση του απροσδόκητου θανάτου του 52χρονου, έκανε αμέσως το γύρο του Τρικερίου αλλά και του Βόλου.

Ο Φώτης Ζωγραφόπουλος, πατέρας δύο παιδιών, εργαζόταν επί 24 χρόνια στο τμήμα τεχνικών υπηρεσιών στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου. Ηταν υπεύθυνος για τη συντήρηση και λειτουργία του συστήματος θέρμανσης. Συνάδελφοί του στο Νοσοκομείο κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και ευσυνείδητο εργαζόμενο.

Παραγγέλθηκε νεκροψία –νεκροτομή, ενώ η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου