ΤΟΠΙΚΑ

Προγράμματα εκπαίδευσης από το ΚΕΚ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

προγράμματα-εκπαίδευσης-από-το-κεκ-το-589340

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει προγράμματα εκπαίδευσης με τίτλους:

«Ψυχογλωσσική υποστήριξη ασθενών και ατόμων με ειδικές ανάγκες»: Διάρκεια του Προγράμματος: 400 ώρες / 4 μήνες. Θα πραγματοποιείται σε ετήσια βάση κάθε Μάρτιο (έναρξη Μάρτιος 2015) και όλα τα μαθήματα θα διεξάγονται διαδικτυακά. Απευθύνεται σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ & ΤΕΙ) της ημεδαπής και αλλοδαπής, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες ΑΕΙ και ΤΕΙ της ημεδαπής και αλλοδαπής, καθώς και Νοσηλευτικό προσωπικό.

«Μεθοδολογία συγγραφής επιστημονικών εργασιών»: Διάρκεια του προγράμματος: 40 ώρες / 1 μήνας. Θα πραγματοποιείται σε ετήσια βάση κάθε Μάρτιο (1η περίοδος) και Μάιο (2η περίοδος) και όλα τα μαθήματα θα διεξάγονται διαδικτυακά. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, σε υποψήφιους διδάκτορες ΑΕΙ και ΤΕΙ της ημεδαπής ή/και αλλοδαπής και γενικά σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να εξοικειωθεί με τις τεχνικές και τα μεθοδολογικά εργαλεία που διέπουν την αποτελεσματική συγγραφή και ολοκλήρωση εργασιών ακαδημαϊκού επιπέδου.

«Διγλωσσία και Ειδική Αγωγή»: Διάρκεια του Προγράμματος: 100 ώρες / 3 μήνες. Θα πραγματοποιηθεί από τον Μάρτιο έως και τον Μάιο (έναρξη Μάρτιος 2015). Ολα τα μαθήματα θα διεξάγονται διαδικτυακά. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ & ΤΕΙ) της ημεδαπής και αλλοδαπής καθώς και σε αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (θα συνεκτιμηθεί εμπειρία συναφής με το αντικείμενο του Προγράμματος).

Επιστημονική υπεύθυνη των Προγραμμάτων είναι η Καθηγήτρια Γλωσσολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Γεωργία Ανδρέου.

Η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων παραμένει ανοιχτή και μπορεί κάποιος να εγγραφεί και να έχει πρόσβαση στην ύλη που ήδη έχει αναρτηθεί στην ειδικά διαμορφωμένη γι’ αυτό το σκοπό ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΚ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Πληροφορίες: Δρ. Ιωάννης Γαλαντόμος: [email protected] & [email protected] (κατά προτίμηση) ή στο τηλέφωνο 6945 719410 (Παρασκευή έως Κυριακή 11:00-14:00).

Κατάθεση αιτήσεων – Γραμματεία Κ.Ε.Κ. Π.Θ.: Γιαννιτσών & Λαχανά, Παλαιά, Συγκρότημα Τσαλαπάτα, 38334 – Βόλος, Τηλ: 2421006367, fax: 2421006487, e-mail: [email protected] και στην ιστοσελίδα www.kek.uth.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου