ΤΟΠΙΚΑ

Πανέτοιμη η βολιώτικη αγορά για το Πάσχα

πανέτοιμη-η-βολιώτικη-αγορά-για-το-πάσ-590446

Πιο οργανωμένοι από κάθε φορά οι έμποροι για τις αγορές της νονάς

Πανέτοιμο είναι το εμπορικό κέντρο για τις καθιερωμένες αγορές του Πάσχα. Παρά την οικονομική κρίση, το νεκρό τρίμηνο Ιανουαρίου – Μαρτίου, το τρενάρισμα παραγγελιών λόγω του καθολικού Πάσχα και τον άσχημο καιρό, όλα τα μαγαζιά έχουν προμηθευτεί και εκθέσει καινούργιες παραγγελίες προσφέροντας μοναδικές λύσεις στη νονά αλλά και όλους τους καταναλωτές σε αναμφισβήτητα εξαιρετική ποιότητα και ελκυστικές τιμές. Είναι χαρακτηριστικό ότι κανείς μπορεί να βρει λαμπάδα με 4 ευρώ, να φτιάξει παιδικό σύνολο με 9 ευρώ, να αγοράσει παπούτσια με 25 ευρώ, να κάνει δώρα σκορπίζοντας αστραφτερά χαμόγελα με μόλις 10 ευρώ!

«Εχουμε ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία σε λαμπάδες και πασχαλινά δωράκια» είπε ο υπεύθυνος καταστήματος με είδη δώρων, μπαλόνια, παιχνίδια Κυριάκος Γαλάτος. «Ο κόσμος ενδιαφέρεται το Πάσχα πάρα πολύ για αγορές για όλες τις ηλικίες αλλά και τις μεγαλύτερες, πάνω από 25 -30 χρονών. Ερχονται και παίρνουν λαμπάδες για να χαρούν οι ίδιοι και να το γιορτάσουν περισσότερο.

Φέτος, ο καταναλωτής μπορεί να αγοράσει τη λαμπάδα που του αρέσει με τιμές που ξεκινούν από 4-5 ευρώ και παιχνιδάκια και δωράκια για παιδιά και λίγο μεγαλύτερους, επίσης πολύ οικονομικά. Γενικά υπάρχει η τάση να αγοράζονται δώρα μέχρι 10 ευρώ. Εξυπηρετούμε τον κόσμο με χαρά» συμπλήρωσε.

Από την πλευρά της η υπεύθυνη καταστήματος παιδικών ρούχων, Πόπη Κιζαντίδη, δήλωσε ότι «είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι και παρά την κρίση και τον αντίκτυπό της ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα για αγορές σε φθηνές, μεσαίες ή πιο ακριβές ανάλογα με το βαλάντιο του καταναλωτή. Για μικρά παιδιά έχουμε ντύσιμο που ξεκινάει από 9 ευρώ και φτάνει μέχρι 50 ευρώ και όσο θέλει ο πελάτης» συμπλήρωσε.

Στα παιδικά παπούτσια ο εμπορικός κόσμος διαθέτει ευρεία γκάμα. Ο υπεύθυνος καταστήματος παιδικών ρούχων, Παναγιώτης Τάτσιος, είπε ότι «παρά τη μεγάλη καθυστέρηση στις παραλαβές του εξωτερικού λόγω δυστοκίας και του Πάσχα των Καθολικών, ο καταναλωτής θα βρει σίγουρα αυτό που ψάχνει και σε χαμηλότερες τιμές από κάθε άλλη φορά. Συγκεκριμένα, οι τιμές ξεκινούν από 35-40 ευρώ μέχρι 65 ευρώ με το ενδιαφέρον των αγοραστών να επικεντρώνεται σε μοντέρνα σχέδια, καθώς φέτος η βιομηχανία της μόδας «απορρίπτει» τις κλασικές επιλογές» πρόσθεσε ο ίδιος.

Οσον αφορά στο γυναικείο παπούτσι, ο υπεύθυνος καταστήματος κ. Παύλος Χαρχαρής είπε ότι «ακριβώς λόγω της οικονομικής συγκυρίας είμαστε πιο οργανωμένοι από άλλες φορές, καθώς όλοι επιζητούμε να βγούμε από την κρίση. Ο καταναλωτής μπορεί να βρει παπούτσια από 29 ευρώ έως 120 ευρώ. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία και δυνατότητα για όλες τις προτιμήσεις» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος καταστήματος με παιδικά ρούχα Ευάγγελος Τασιόπουλος είπε ότι η νονά θα βρει να καλύψει τις υποχρεώσεις και με ποσά της τάξεως των 20-30 ευρώ. «Οι τιμές είναι πολλή καλές, καθώς εδώ και δύο χρόνια πέφτουν συνέχεια. Ο καταναλωτής μπορεί να φτιάξει σύνολο μπλουζάκι βερμούδα με 13 ευρώ με ρούχα ελληνικά. Από κει και πέρα είναι επιλογή του ανάλογα τι θέλει» πρόσθεσε.

Στα αξεσουάρ οι αγορές ομορφαίνουν επίσης το Πάσχα. Οπως είπε ο υπεύθυνος, Γιώργος Βουτσαλής, «στο δικό μας κατάστημα υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Δωράκια που ξεκινούν από 4 ευρώ, οικονομικά πορτοφόλια μέχρι 10 ευρώ, φουλάρια από 7 έως 12 ευρώ, τσάντες επίσης με ελκυστικό κόστος. Να κατέβει ο κόσμος στο εμπορικό κέντρο. Αν έχει υπομονή και γυρίσει τα μαγαζιά, υπάρχουν οι αγορές που θα καλύψουν τις ανάγκες του» συμπλήρωσε.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου