ΤΟΠΙΚΑ

Υποδοχή αντιπυρικής περιόδου με υποστελέχωση υπηρεσιών

υποδοχή-αντιπυρικής-περιόδου-με-υποσ-596179

Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή, μετά από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέας Κολυνδρίνη, η σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας & Σποράδων για την αντιπυρική περίοδο του έτους 2015.

Η κ. Κολυνδρίνη ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την πολύ καλή συνεργασία που επετεύχθη κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου η οποία όπως δήλωσε ήταν μια από τις χειρότερες των τελευταίων ετών. Επεσήμανε ότι η επιτυχία οφείλεται περισσότερο στον συντονισμό μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων και λιγότερο στα μέσα που διέθετε ο κάθε εμπλεκόμενος.

Η κα. Κολυνδρίνη επεσήμανε την υποστελέχωση των τμημάτων τόσο της Π.Ε. Μαγνησίας όσο και των δήμων της περιοχής, που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και αφού τόνισε την σημασία του συντονισμού μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών δήλωσε την ετοιμότητα των υπηρεσιών της Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων να συνδράμουν στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε με την προτροπή στους εκπροσώπους των δήμων να προβούν στις απαραίτητες προετοιμασίες για αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών όπως αυτές ορίζονται στην σχετική εγκύκλιο της Γ.Γ.Π.Π.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου