ΤΟΠΙΚΑ

Κατάληψη μέχρι νεοτέρας

κατάληψη-μέχρι-νεοτέρας-638079

Στη Γεωπονική Σχολή αποφάσισαν οι φοιτητές του Τμήματος Ιχθυολογίας

Κατάληψη επ’ αόριστον αποφάσισαν στη χθεσινή γενική συνέλευσή τους, οι φοιτητές του Τμήματος Ιχθυολογίας της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που αντιδρούν με αυτό τον τρόπο, στη συμπεριφορά καθηγητή τους.

Οι φοιτητές αποφάσισαν χθες να κρατήσουν κλειδωμένα τα λουκέτα μέχρις ότου δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχουν αναδείξει και που αφορά στη συμπεριφορά καθηγητή τους κατά την παράδοση του μαθήματος.

Το πανό στο οποίο αναγράφεται «Τέλος η ανοχή» δεν κατέβηκε από την είσοδο του συγκροτήματος της Γεωπονικής Σχολής. Καθηγητές αλλά και φοιτητές του Τμήματος Φυτικής Παραγωγής που προσέρχονται καθημερινά στο Φυτόκο για να κάνουν μάθημα, ενημερώνονται από τους φοιτητές της Ιχθυολογίας για την κατάληψη και για το πρόβλημα με τον καθηγητή τους.

«Θα συνεχίσουμε μέχρι να δοθεί λύση στο πρόβλημα», ανέφερε φοιτήτρια του τμήματος.

Μέχρι στιγμής ο Σύλλογος Καθηγητών της Γεωπονίας δεν έχει συνεδριάσει για να εξετάσει το πρόβλημα που έχει θέσει υπόψη του ο φοιτητικός σύλλογος της Ιχθυολογίας. Για το θέμα δεν έχει πάρει θέση ούτε η Πρυτανεία, μολονότι το ίδιο υπόμνημα κοινοποιήθηκε και στις πρυτανικές αρχές.

Οι φοιτητές καταγγέλλουν ότι κατά τη διάρκεια της παράδοσης, ο καθηγητής απευθύνεται στους ίδιους με χλευασμούς και ειρωνικά σχόλια, υποβαθμίζοντας και προσβάλλοντας την προσωπικότητά τους.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου