ΤΟΠΙΚΑ

Σε εργολάβο το σύνολο των βαρδιών του πάρκινγκ

σε-εργολάβο-το-σύνολο-των-βαρδιών-του-π-750511

Με τριετή σύμβαση λόγω υποστελέχωσης του Οργανισμού Λιμένος Βόλου

Στην ανάθεση σε εργολάβο του συνόλου των βαρδιών του Χώρου Ελεγχόμενης Στάθμευσης του κεντρικού προβλήτα προχωρά ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού με κατά πλειοψηφία απόφαση ενέκρινε τη διενέργεια διαγωνισμού για την ανάθεση του σταθμού αυτοκινήτων (Parking) για όλο το 24ωρο και για τις 365 ημέρες το χρόνο, για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών.

Οι τρεις υπάλληλοι του πάρκινγκ μετακινήθηκαν σε άλλες Υπηρεσίες του Οργανισμού, καθώς υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στελέχωσης. Οι υπάλληλοι μειώθηκαν στους 42 από περίπου 112, τα τελευταία χρόνια.

Η πρόταση της Υπηρεσίας στη συνεδρίαση του Συμβουλίου ήταν αρνητική στη συνέχιση της μικτής χρήσης, της αξιοποίησης δηλαδή του πάρκινγκ με προσωπικό του εργολάβου αλλά και του ΟΛΒ.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις του διαγωνισμού παρέχουν το δικαίωμα για παράταση της ισχύος της σύμβασης για ένα (1) ακόμη έτος. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν συμπράξεις ή ενώσεις ή κοινοπραξίες εγγεγραμμένες στα αρμόδια Επιμελητήρια, που έχουν κάνει έναρξη επαγγέλματος στην εφορία.

Ο ανάδοχος υποχρεούται να διαθέτει το απαραίτητο προσωπικό για τη λειτουργία του Σταθμού Αυτοκινήτων, το οποίο θα έχει γνώσεις χειρισμού Η/Υ.

Συνοπτικά η λειτουργία του σταθμού συνίσταται στην παρακολούθηση των εισόδων – εξόδων αυτοκινήτων και τον εφοδιασμό των μηχανημάτων με αναλώσιμα, τα οποία χορηγούνται από την Υπηρεσία. Επιπλέον, στη λειτουργία του χειροκινήτου Ταμείου και την παρακολούθηση της λειτουργίας των αυτομάτων Ταμείων κ.α.

Επειδή ο Ο.Λ.Β. δίνει μεγάλη σημασία στην άριστη εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων, διατηρεί το δικαίωμα να απορρίπτει το προτεινόμενο προσωπικό που κρίνει ότι δεν έχει καλή συμπεριφορά ή είναι ανεπαρκές στις απαιτήσεις του συστήματος του PARKING.

Ο ανάδοχος θα είναι υποχρεωμένος να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των αρμοδίων οργάνων του Ο.Λ.Β., τα οποία θα έχουν δικαίωμα ελέγχων και παρέμβασης οσάκις κρίνεται απαραίτητο, ειδάλλως θα καταγγέλλεται η Σύμβαση με απόφαση του Δ.Σ. του Ο.Λ.Β.

Υποχρέωση του αναδόχου είναι επίσης η μέριμνα για την ορθή απόδοση των εισπράξεων του Σταθμού Αυτοκινήτων στο Οικονομικό Τμήμα του Ο.Λ.Β. σύμφωνα με τις υποδείξεις του.

Μεταξύ άλλων, ο ανάδοχος θα είναι υπεύθυνος για την καταβολή τυχόν αποζημίωσης στον Ο.Λ.Β. ή σε τρίτο, σε περίπτωση πρόκλησης ζημιάς ή ατυχήματος με υπαιτιότητα του προσωπικού του.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου