ΤΟΠΙΚΑ

Think.gr: Μια Βολιώτικη εταιρεία προσφέρει λύσεις

think-gr-μια-βολιώτικη-εταιρεία-προσφέρει-λύ-753408

Στο ευρύ φάσμα του ηλεκτρονικού επιχειρείν!

Φωτεινό παράδειγμα μέσα στο ευρύ φάσμα του διαδικτύου αποτελεί τα τελευταία χρόνια η εταιρεία think.gr ΑΕ με έδρα στο Βόλο, η οποία έχει καταφέρει, εκτός από την σταθερή παρουσία της στο διαδίκτυο, να προσφέρει λύσεις στο ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ σας παρουσιάζει τη δημιουργική – καθετοποιημένη μονάδα που προσφέρει υπηρεσίες στο διαδίκτυο, ενώ οι μέτοχοί της παρουσιάζουν το ιστορικό αλλά και τα νέα σχέδια της εταιρείας.

Πότε ιδρύθηκε η think.gr ΑΕ;

Η think.gr Ανώνυμος Εταιρεία, έχει μακρά παράδοση στο χώρο των Εφαρμογών Διαδικτύου. Ιδρύθηκε το 2000 και αποτελεί σοβαρή επένδυση μιας ομάδας νέων ανθρώπων με βαθιά γνώση και εμπειρία στην Πληροφορική και στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Ποιές είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει η Εταιρεία;

Η Εταιρεία προσφέρει αδιάλειπτα από το 2000 ένα ευρύ φάσμα λύσεων στο ηλεκτρονικό επιχειρείν: από απλή παρουσία επιχείρησης στο Διαδίκτυο (website / Ιστοσελίδα) μέχρι κι ένα ολοκληρωμένο πακέτο ηλεκτρονικών Διαδικτυακών υπηρεσιών για τη σύγχρονη επιχείρηση: Ηλεκτρονικό εμπόριο,

Online σύστημα κρατήσεων τουριστικού καταλύματος, λογισμικό λειτουργίας Διαδικτυακής πύλης και υπηρεσίες Online Βάσεων Δεδομένων κλπ.

Είναι ένας από τους 4 πρώτους Καταχωρητές Ονομάτων Internet.(2004) στην Ελλάδα και είναι Πάροχος από το 2000 Υπηρεσιών Διαδικτυακών Εφαρμογών για τους Πελάτες της με τη δική της υλικοτεχνική υποδομή.

Ο ανταγωνισμός είναι έντονος. Τι είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει;

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι:

  1. Η πολυετής παρουσία της (15 χρόνια μέχρι σήμερα) στο χώρο του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.
  2. Τα πολύ σημαντικά έργα που έχει υλοποιήσει.
  3. Η σημαντική επένδυση σε δική της υλικοτεχνική υποδομή.
  4. Το δικό της λογισμικό που ανέπτυξε, εξελίσσει και χρησιμοποιεί διαρκώς στις λύσεις που προσφέρει.
  5. Το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει αδιάλειπτα στον Πελάτη της.

Ολα τα παραπάνω ισχυροποιούν τη θέση της ανάμεσα στις σοβαρότερες επιχειρηματικές προσπάθειες του χώρου της για τα ελληνικά δεδομένα.

Θα πρέπει στο σημείο αυτό να αναφερθούμε και στις διαπροσωπικές σχέσεις που διαμορφώνονται μεταξύ Πελατών και στελεχών της think.gr Α.Ε.

Ο τυπικός Πελάτης της Think.gr έχει κατανοήσει τα οφέλη που μπορεί να έχει η επιχείρησή του από μια καλή παρουσία στο Internet και επιλέγει την Εταιρεία μας που έχει αποδείξει ότι παρέχει μόνιμη & αξιόπιστη υποστήριξη. Υπάρχουν απαιτήσεις από τους Πελάτες μας. Η υποστήριξη είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει στον τομέα του Ηλεκτρονικού Επιχερείν. Η συνεργασία με τους ανθρώπους της think.gr είναι συνεχής και τα οφέλη πολλά. Το ανθρώπινο δυναμικό το αποτελούν καταξιωμένοι προγραμματιστές – αναλυτές Η/Υ, γραφίστες ψηφιακών μέσων κλπ., είναι πολύ χρήσιμες ειδικότητες για τη σύγχρονη επιχείρηση.

Ποιά είναι η σχέση της με τον ανταγωνισμό;

Δεν συναντούμε συχνά τόσο οργανωμένες και καθετοποιημένες μονάδες παροχής λύσεων παρουσίας στο Διαδίκτυο. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Εταιρεία μας καλύπτουν όλο το φάσμα εργασιών, από τη δημιουργία εφαρμογής Διαδικτύου ειδικά για τον κάθε Πελάτη έως την ισχυροποίηση της ηλεκτρονικής παρουσίας του στο Διαδίκτυο. Σε κάθε στάδιο η συμμετοχή της think.gr είναι διαρκής, με καθημερινή υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της παραγωγικής λειτουργίας του παραδοτέου. Επίσης η συμβουλευτική προς τους Πελάτες μας, αλλά και η μέριμνα μας για την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και τη σωστή τροφοδότησή με περιεχόμενο της Ιστοσελίδας τους είναι καθημερινή υπόθεση. Η think.gr ΑΕ παρέχει το σύνολο του έργου της παρουσίας και όχι μέρος του, υπάρχει διαφορά.

Υπάρχει ενδιαφέρον πελατών για την εταιρεία;

Μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει μια πολύ ισχυρή πελατειακή βάση με πολλές εκατοντάδες ισχυρούς, στο χώρο τους. Πελάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ποιά είναι τα νέα έργα που θα παρουσιάσετε και τα σχέδια για το μέλλον;

Η think.gr έχει εξαιρετικό portfolio να επιδείξει. Είμαστε περήφανοι γι αυτό. Πολύ μεγάλος αριθμός έργων μας έχει εθνική απήχηση και μας ανατέθηκαν από μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Σύντομα από την Ιστοσελίδα μας θα ανακοινωθούν και νέες μεγάλες συνεργασίες. Στα επόμενα σχέδιά της Εταιρείας περιλαμβάνονται: η εξωστρέφεια με συμμετοχή σε διάφορες δράσεις ανά την Ελλάδα και η περαιτέρω ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών με καινοτόμες λύσεις. Μέσα από τις αξιόπιστες λύσεις που προσφέρουμε θέλουμε να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας στην Ελληνική αγορά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου