ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μπουφάν της Levi’s με… έξυπνο μανίκι

μπουφάν-της-levis-με-έξυπνο-μανίκι-295896

Τον δρόμο προς τα ράφια των καταστημάτων παίρνει το τζιν μπουφάν της Levi’s με το έξυπνο μανίκι. Πρόκειται για ένα μπουφάν, το οποίο ενσωματώνει ύφασμα το οποίο είναι ευαίσθητο στην αφή κι από εκεί ο χρήστης μπορεί να ελέγχει το smartphone του.

Είναι συμβατό και με συσκευές Android αλλά και με το iPhone. Η έξυπνη λειτουργία του ενεργοποιείται όταν το Bluetooth dongle κουμπώνει. Το εν λόγω μπουφάν φαίνεται ότι στοχεύει στους ποδηλάτες και για τον λόγο αυτό δεν προσφέρει πληθώρα λειτουργιών, αλλά βασικές λειτουργίες που θα χρησιμοποιούσε κάποιος ποδηλάτης.

Για να μπορέσετε να ορίσετε τι ακριβώς θέλετε να κάνει το έξυπνο μανίκι θα πρέπει να κατεβάσετε την αντίστοιχη εφαρμογή. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να λάβετε μηνύματα, να παραπέμψετε κλήσεις στον τηλεφωνητή, να ακούσετε οδηγίες προς τον προορισμό σας ή να αλλάξετε τη μουσικη σας.

Το σημείο που κουμπώνει στο μανίκι φορτίζει μέσω USB και επειδή είναι αφαιρούμενο, προφανώς μπορείτε να πλύνετε και το μπουφάν.

Το μπουφάν θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα από τις 27 Σεπτέμβρη και στο levi.com στις 2 Οκτωβρίου. Η τιμή του θα είναι 350 δολάρια.

Πηγή: Techblog.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου