ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέα υπηρεσία Vodafone Express Repair

νέα-υπηρεσία-vodafone-express-repair-340932

Για άμεση επισκευή ή αντικατάσταση συσκευής σε 24 ώρες

Η Vodafone λανσάρει τη νέα υπηρεσία Vodafone Express Repair, με σκοπό να παρέχει μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της, την πιο ολοκληρωμένη και άμεση εξυπηρέτηση πελατών. Αποκλειστικά, με το Vodafone Express Repair, όλοι οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επισκευάσουν ή να αντικαταστήσουν τη συσκευή τους, μέσα σε 24 ώρες, στο μεγαλύτερο επισκευαστικό δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα.

Με τη νέα υπηρεσία Vodafone Express Repair, εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι τεχνικοί επισκευάζουν συσκευές των μεγαλύτερων κατασκευαστών, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας. Έτσι, οι καταναλωτές, δεν χρειάζεται να αποχωριστούν το smartphone ή το tablet τους για μεγάλο διάστημα έως την επισκευή του, καθώς μπορούν άμεσα και αξιόπιστα να το επισκευάσουν με εγγύηση ενός έτους και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Επιπλέον, όλοι οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν την παλιά ή χαλασμένη συσκευή τους και να αγοράσουν μία καινούργια σε χαμηλότερη τιμή, επιλέγοντας εκείνη που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες, μέσα από την πλούσια ποικιλία συσκευών, που διαθέτουν τα καταστήματα Vodafone.

Τα καταστήματα Vodafone αποτελούν μοναδικό προορισμό εξυπηρέτησης με επίκεντρο τον πελάτη προσφέροντας λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη επικοινωνίας, καθώς και μεγάλη ποικιλία Smartphone, Tablet & αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας. Πλέον, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone παρέχεται και μία μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης, όπου οι πελάτες μπορούν να εξοικειωθούν με την χρήση του mobile internet, να επιλύσουν οποιοδήποτε θέμα με τη συσκευή τους, αλλά και να την επισκευάσουν πιο άμεσα από ποτέ.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Vodafone Express Repair στην ιστοσελίδα www.vodafone.gr/portal/express-repair

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου